SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |20.06.2020

Olaylar ve Yaşananlar |20.06.2020

20 Haziran 2020 Cumartesi - 09:04




Olaylar ve Yaşananlar |20.06.2020





NE İSTİYORSUNUZ BAHAR HANIMDAN?

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, göreve seçildiği günden bu yana şehri adına alın teri dökmüş, bulunduğu mevkinin hakkını vermek için mücadelesini sonuna kadar sürdüren bir isimdir. Nedendir bilinmez, son aylarda kendisine yönelik yazı kaleme alanların, iftira atanların ardı arkası kesilmedi. Akla gelmeyecek gruplarla hayali ilişkileri kuruldu, bunlar da doğruymuş gibi kamuoyuna yansıtıldı! İlginçtir ki, yazı kaleme alanların Trabzon ile uzaktan yakından ilgisi yok. Şehre o kadar uzaklar, Ayvazoğlu’nu o kadar tanımıyorlar ki, ilk iftira dizisinde kendisinin mesleği ‘avukat’ olarak gösterilmişti. Trabzon’da hanımefendiliği ile ön plana çıkan, partisinde yaptığı çalışmaları milletvekilliği ile taçlandıran ve vekillik sürecinde de 7/24 şehrine bir şeyler kazandırmak adına çalışan bir ismi (varsa bir hatası) vekilliği üzerinden eleştirmek yerine ailesi üzerinden hedef almak hangi ahlaka sığar?
Kamuoyunu yanıltmak ve yanlış yönlendirmek hem suç hem saygısızlık hem de etik dışı bir durumdur. Milleti yanıltmanın hesabı ağır olur! Ağır olur ki, Trabzon halkı milletvekili Ayvazoğlu’na sahip çıktı. Yapılan saygısızlığı partili partisiz herkes kınadı ve reddetti. Şimdi iftiralar dizisi yargıya gidecek, biz de olayın takipçisi olacağız.

SAO PAULO’DA ‘MADE İN TÜRKİYE!’

Türkiye'nin ürettiği milli solunum cihazları, koronavirüs salgınının büyük artış gösterdiği Brezilya'da kullanılmaya başlandı. Bu gerçekten büyük bir gurur değil mi? Brezilya'da hastaların tedavisi için Türkiye'de üretilen milli solunum cihazları hastanelere konuldu. Sao Paulo Valisi
Joao Doria, paylaştığı ve "Made in Türkiye" baskılı solunum cihazlarının fotoğraflarına yer verdiği mesajında, 2 bin 72 solunum cihazının Sao Paulo eyaletindeki farklı kamu hastanelerine dağıtıldığını aktardı. Doria, solunum cihazlarının Taubate, Registro ve Bauru bölgelerine ulaştırıldığını ve hastanelerde hizmete sunulduğunu belirtti. Biz de, Türkiye’ye bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyor, emeği geçenleri gönülden kutluyoruz.

İYİ GÜNDE ORTAK, KÖTÜ GÜNDE...

Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Er, diğer esnaf arkadaşları gibi kendisine ait olan iş yerini pandemi nedeniyle kapatmıştı. Yeniden iş başına dönen Er, tüm esnaf arkadaşları adına kendilerini zor bir dönemin beklediğini söyledi. Er, “Üç aya yakın kapalı olan iş yerlerimizin lokantacı esnafımıza verdiği zarar, esnafımızı çok çok zor durumda bıraktı. Yüce Rabbim tüm esnafımızın yardımcısı olsun. Bizlere sahip çıkan olmadı. İyi günde ortağımız olan devletimiz, kötü günümüzde hiç yanımızda olmadı” diyerek çarpıcı bir göndermede bulundu. Bakalım Er’in bu çıkışı önümüzdeki günlerde ‘esnafa destek’ anlamında yansıyacak mı?

TTSO’DA TURİZM ZİRVESİ

Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sırrı Eren, beraberindeki heyetle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü. Eren, “Son dönemde kurumlar ile istişare ve üyelerimizin görüşleri doğrultusunda yapmış olduğumuz turizm çalışmamızın detaylarını da bu ziyarette paylaştık” dedi.TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da TSİAD yönetimine çalışmaları için teşekkür ederek, “Bu süreçte kurumlar olarak el birliği ile çalışıldı. Cumhurbaşkanımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ve TOBB Başkanımız başta olmak üzere devletimiz iş dünyasını desteklemek adına büyük gayret gösterdi. Turizm, şehrimize çok büyük girdisi olan bir sektör. Turizmin tek elden planlanması adına sayın valimiz önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. Katkılarınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap