SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 20.06.2019

21 Haziran 2019 Cuma - 11:23




Olaylar ve Yaşananlar | 20.06.2019





VAKFIKEBİR EMNİYETE BİNA

Kamu ve ilçe belediyesinin yaptığı yaptırımlarla hizmette altın dönemini yaşayan Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bir önemli yatırım daha geliyor. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapım ilahesi yapıldı. Vakfıkebir Hacıköy Mahallesi’nde, Vakfıkebir Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide yapılacak olan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapıldı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlk beş yıllık görev süremizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de Vakfıkebirimize hizmet edebilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Ülkemizde terörle yaptığı mücadeleyle destanlar yazarak hepimizin gururu olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun destekleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın ihalesi yapıldı. İnşallah ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapımına başlanılarak en geç 600 takvim günü içerisinde tamamlanacaktır” dedi

GİRESUN CHP’DEN BASKI İDDİASI




CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Nejat Karaibrahim, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun partizanlık yaptığını ileri sürdü. Karaibrahim, “Partimize yakın, kendisine oy vermediğini düşündüğü, belediye başkanımız Kerim Aksu’nun yakın kadrosunda bulunan çalışanlara baskı uygulamaktadır. ‘Herkesin başkanı, çalışanın güvencesi’ açıklamaları maalesef geride kalmış. Göreve gelen Başkan Şenlikoğlu, kendisi gibi düşünmeyenlere kindarca yaklaşmakta, belediye çalışanlarından intikam almaktadır” şeklinde iddiada bulundu.

NİHAYET BİTTİ




Bayburt’ta Temmuz  2018 tarihinde tadilata alınan ‘Kapalı Yüzme Havuzu’, bir yıl süren onarım sonrası tam teşekküllü bir şekilde hizmete yeniden başladı. Bayburt’ta 2012 yılında temelleri atılan ve 2014 yılında hizmete giren ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’, farklı süreler içerisinde yaşanan sorunlar nedeniyle tadilata alınmıştı. Havuz, en son Temmuz 2018 tarihinde başlatılan tam teşekküllü tadilat sonrası yeniden hizmete girmiş oldu.

İŞKUR’DAN CEP HARÇLIĞI

Rize’de İŞKUR’un Meslek Edindirme Kursları kapsamında "Bakır İşlemeciliği ve Süslemeciliği Kursu" açılıyor. Kursa 18-24 yaş aralığındaki en az ilkokul ve üzeri mezunlar başvurabilecek. Halk Eğitim Merkezi’nde 1 Temmuz’da açılacak olan kurs için başvuru alımları dün sona erdi. Bir buçuk ay sürecek olan kurs için katılımcılara günlük 40 TL cep harçlığı ödenecek.




YAYLA YOLLARI

Yayla sezonunun açılmasıyla birlikte, eksik kalan yayla yollarının yapımına başlandı. Özellikle Bektaş Yaylası’na bağlı yolları bozuk olan bazı obaların yollarının yapımı için Giresun İl Özel İdare'ye bağlı çok sayıda iş makinaları  ve kamyonlar eşliğinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TBMM İdare Amiri Hasan Turan ve Bulancak Kaymakamlığı'nın da destek verdiği proje kapsamında öncelikli olarak bozuk olan yolların düzeltilmesi ve oba yollarının yapılması yönünde karar alındığı gelen bilgiler arasında.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap