SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 19.12.2020

19 Aralık 2020 Cumartesi - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 19.12.2020





TAŞÇI’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmenin ardından, Ordu Şehir Hastanesi’nin ihalesinin 24 Aralık 2020 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Milletvekili Ergün Taşçı yaptığı açıklamada, “Ordumuzda sağlık hizmetlerinin ana merkezi olacak 900 yataklı şehir hastanemizin yapım ihalesini 24.12.2020 tarihinde gerçekleştiriyoruz. Şehir hastanemizin Ordumuza hayırlı olmasını diliyor, ilimizden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum“ dedi.

ÇİMEN’DEN DÖNÜŞÜM İHALESİ

TOKİ tarafından yapılan 530 konutun altındaki 110 bin metrekarelik alanı kentsel dönüşüm alanı ilan ettiklerini ve bununla ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Bu alana 400’e yakın bir konut ve yanında millet bahçesiyle ilgili çalışmayı yapıyor arkadaşlar. 2021 yılında da Gümüş kent kentsel dönüşüm projemizde ihalesi yapılacak ve oradaki o dönüşümü de tamamlamış olacağız” dedi.

TIĞLI’NIN SÖZLERİ..

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’nın bütçe görüşmelerinde, çarpıcı tespitler yaptı.. Tığlı, “Öncelikle herkes şunu bilmeli ve kabul etmelidir: Bu bütçe tam anlamıyla hayal bütçesidir. Bu bütçenin hayal bütçesi olmadığını kabul edenler yani iktidar milletvekilleri bu bütçenin gerçekten halkı kucaklayan, halkın dertlerine derman olan, halkın hayallerini gerçekleştiren, parayı eşit paylaştıran bir bütçe olduğuna inanıyor musunuz? İnanıyorsanız lütfen benim de inanabilmem için size soracağım şu kısa sorulara samimi olarak cevap verin: Bu bütçede iş istiyorum, çocuklarım aç diyerek kendini yakan Adem Yarıcı'nın hakkı var mı? Ataması yapılmadığı için intihar eden 21 yaşındaki Matematik Öğretmeni Kevser Abdulkadiroğlu'nun hakkı var mı? Yok” dedi. Tığlı’nın “Bu bütçe sarayı güçlendirdi, halkı fakirleştirdi” sözleri ise AK Parti sıralarının tepkisine neden oldu.

ŞENLİKOĞLU’NDAN MÜJDELER

Giresun belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,”İnşallah bir iki hafta içinde plajlar bölgesindeki projemizi ihaleye çıkartacağız. Cin Ahmet Pazarı'ndaki otopark ihalesini hazırlıyoruz, 2021yılı sonuna yetişir. Kentsel dönüşüm için çalışmalarımız var. Aynı zamanda sanayi sitemizin önündeki çöp sahasındaki projeyi de 2021 yılı içinde ihaleye çıkartacağız. Oranın üst tarafında da sosyal tesis projemizi de Spor Bakanlığımız yatırım programına aldı. Küçükköy Mahallesi Andal mevkiinde, TOKİ'den 60 dönüme yakın arazi aldık. Buraya ticaret merkezi gibi bir yer kuruyoruz. Sebze meyve hali, toptancı hali ve fındık pazarı sözü vermiştik, buraya bir de garaj yeri yapacağız. Şehrin ağırlıklarını şehrin dışına çıkarmak istiyoruz. Hastane ile stadın oraya da büyük bir köprü hazırlığımız var ve DSİ tarafından 2021 programına alındı” şeklinde konuştu.

GÜMRÜKÇÜ’DEN ZİYARET

Bayburt Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde kısa bir süre önce göreve başlayan Kemal Gümrükçü, şehit ailelerini ziyaret etti.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü Şehit Polis Memuru Hamit Şahin ve Şehit Er Salim Çeker’in ailelerini ziyaret etti. İl Müftülüğünden görevli iki personel ile gerçekleşen ziyaretlerde Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Yılmaz Şahin ve Özden Çeker’i evlerinde ziyaret eden Gümrükçü, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, şehit ailelerin 7 gün 24 saat emrinde olduklarını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap