SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2021

19 Haziran 2021 Cumartesi - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2021





ALBAYRAK BURDAYIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan bakanlık görevinden ayrılmasının ardından uzun süredir haber alınamıyordu.

Son olarak Çamlıca Camii’nde Cuma namazı esnasında görüntü veren Albayrak, bu sefer de danışmanının yeğeninin düğününde ortaya çıktı. Albayrak, Betül Özçelik ve Aykut Kalender çiftinin Beykoz Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleştirilen düğün töreninde görüntülendi.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Dijital Gaste’den Egehan Erkün'ün edindiği bilgiye göre; Berat Albayrak’ın, eşi Esra Albayrak ile birlikte Kalender çiftinin nikah şahidi olduğu öğrenildi.

Düğünde kısa bir konuşma yaptığı öğrenilen Albayrak, damat hakkında, “Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Allah Mesut etsin” sözleriyle mutluluk temennisinde bulundu. Öte yandan Albayrak çiftinin, takı töreninde Kalender çiftine kelepçe bilezik taktığı belirtildi.

Beykoz’da gerçekleştirilen düğüne, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanı sıra, AKP MKYK üyesi Bayram Şenocak ile AKP İl Teşkilatından bazı davetlilerin de katıldığı öğrenildi.

NUHOĞLU’NUN ARTVİN SEFERİ

Trabzon Basın İlan Kurumu Müdürü Ali Nuhoğlu Artvin’e adeta çıkarma yaptı. Nuhoğlu bölgedeki bütün illerde kurumun yapılanmasını sağlarken belediye vali, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek Basın İlan Kurumu Müdürlüğü’nün çalışmalarını anlatıyor.

Nuhoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u, Artvin Barosu Başkanı Av. Ayla Varan, Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdurrahman Anlaş'ı, Artvin İcra Müdür yrd. Mutlu Özkulluk'u, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar'ı, Artvin Çoruh Üniversitesi Genel Sekreteri Muhammet Ardıç'ı, Artvin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt'u, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin'i, Kemalpaşa Belediye Başkan vekili Turhan Alper'i, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan'ı, Borçka Ticaret Sanayi Odası Başkanı Eşref Merttürk'ü, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi'yi, Arhavi Ticaret Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim'i, Arhavi İcra Müdürü İzzet Şanlıoğlu'nu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu'nu ziyaret ederek, yerel basınımıza destek istedi. Nuhoğlu Zonguldak SGK İl Müdürü Artvinli Erkin Avcı ile de Artvin'de buluştu.

ADIGÜZEL DERT DİNLEDİ

Ordu Fatsa’ya giden CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel Fatsa Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakamla ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Fatsa Ziraat Odasını ve Başkanını ziyaret eden Adıgüzel, yaklaşan fındık sezon öncesi üreticilerin taban fiyat beklentisini dile getirdi.  Fatsa Ziraat Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Adıgüzel ziyaretlerini Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde devam ettirdi. Kooperatif başkanından faaliyetler ve Fatsa’da esnafının sorunları hakkında bilgi aldı. Fatsa'nın hem mevcut haliyle bölgesinde güçlü bir ekonomik yapıya sahip olduğunu, çok daha fazla büyümeye ve gelişmeye aday kapasitesinin olduğunu ifade eden Adıgüzel, doğru politikalar ve desteklemeler ile daha yukarıya taşınabileceği ifade etti. 

FINDIK ÇALIŞMA GRUBU

Fındık üretilen illerin AK Partili ve MHP’li milletvekilleri 2021 yılı hasadı öncesi, üreticilerin talep ve beklentilerine tercüman olmak üzere oluşturdukları “Fındık Çalışma Grubu” TBMM de bir araya gelmişlerdi.

Ardından konuşan AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk, Toplantıda önümüzdeki fındık sezonuna ve 2020 yılı sezonunda uygulanan alım politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ortaya çıkan düşünceleri Tarım ve Orman Bakanına ve hükümete iletmek üzere bir komisyon oluşturuldu. TBMM’de yapılan toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili ve Fındık Çalışma Grubu Başkanı Cemal Öztürk, geçen yıl yıl fındık fiyatlarının hasat öncesinde açıklanmasının son derece isabetli olduğunu, uygulanan müdahale alımı fiyatının ve Toprak Mahsulleri Ofisince sürecin iyi yönetilmesinin üreticilerimizi ve bölge insanımızı memnun ettiğine, zamanında ve yerinde müdahalenin piyasayı olumlu yönde etkilediğine ve etkin bir fındık piyasasının oluşturulmasına TMO'nun katkı sağlandığını gördük” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap