SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2019

19 Haziran 2019 Çarşamba - 09:30




Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2019





AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

Giresun ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre Başhekim ile İdari ve Mali İşler Müdürü’nün değişeceği dile getiriliyor. Dile getirilen iddialar arasında kurum içerisinde idareciler arasında yaşanan iletişim kopukluğu ve hizmetin aksamasının Başhekim Dt. İsmail Bekçi ile İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Aydın’ın tartışılmasına neden olduğu ileri sürülüyor. Bu iddialar dile getirilirken iki sorumlunun da görevlerini eksiksiz yaptığı yönünde de takdir gördükleri de seslendiriliyor.

ORDU’YA CAT 3A SİSTEMİ




Sisli havalarda uçakların iniş kalkışlarında sorunların yaşandığı Ordu Giresun Havalimanı’ndan daha iyi değerlere sahip Erzurum Havalimanı’nda görüşün sıfır olduğu dönemde de uçakların inebilmesi için CAT 3A sistemi kuruluyor.

Görüş mesafesinin düşük olduğu sisli havalarda uçakların iniş yapamadığı Ordu Giresun Havalimanı’nda sorunun nasıl çözümleneceği belirsizliğini sürdürürken iniş için Ordu Giresun Havalimanı’ndan daha iyi değerlere sahip Erzurum Havalimanı’nda görüşün sıfır olduğu dönemde de uçakların inebilmesi için CAT 3A sistemi kuruluyor.




HİZMET DURDU

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, İstanbul’da yenilenecek olan seçimlerin, Giresun’da yapılacak olan hizmet ve yatımları baltaladığına dikkat çekerek, “Vekiller İstanbul’a kilitlendi, hizmet durdu” dedi.

AK Parti tek parti iktidarları döneminde atanan çevre iller doğumlu bakanların, o ilin bakanı gibi çalıştığına dikkat çeken Bektaş, “2018’de bitecek denilen Eğribel tünelinde aylardır çalışma yapılmıyor ve durdu. Yıllardır bitmeyen Dereli yolu ve ondan daha beter durumda olan Çanakçı yolu. Ama Zigana’ya 2. Tünel yapılıyor ve bitmek üzere. Bizim çevre yolumuzun da akıbeti belli değil. Ufacık bir binayı bile ancak 3-4 senede bitirebiliyoruz” eleştirisinde bulundu.




ARAKLI’NIN DOĞALGAZI

Trabzon’un Araklı ilçesinde belli aralıklarla yapılan doğalgaz çalışmalarının devam edileceği öğrenildi. Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis doğalgaz çalışmalarının kaldığı yerden aralıksız süreceğini açıkladı. Reis, “Henüz bölgelerin planlama aşamasında olduğu açıklanırken, yapılacak olan çalışmalarda TİSKİ ve diğer kurumlarla ortaklaşa yürütme sağlanacak. Bu şekilde projenin geçeceği yerlerde yapılan kazı çalışmalarında herhangi zayiata uğranmaması hedefleniyor” dedi




SOKAK LAMBALARI

Trabzon’da son iki gündür sokak lambaları gündüz yanıyor. Vatandaş herhalde gün ışığı yeterli değil diyerek ilgili kurumun sokak lambalarını yaktığını söylüyor. Vatandaşlar, “Bu kadar israf olmaz. Bu elektriğin parasını sonra bizlerin sırtına yükleyeceksiniz. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kesilen elektrik nedeniyle evlerdeki işyerlerindeki elektronik cihazlar stop diyor bizler tamir parası ödemekte zorlanıyoruz, sizler sokak lambalarını gündüz yakmaya devam ediyorsunuz” şeklinde serzenişte bulundu.

ARTVİN’DE SEÇİM




Artvin Sınırlı Sorumlu 11 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede seçime tek liste halinde giren Hasan Sarayoğlu üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

Sarayoğlu, “Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak siz değerli üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içeresinde olacağız. Beni ve yönetim kurulunu bu göreve layık görmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler bir aile gibiyiz. Hep birlikte kooperatifimizi geliştirmek ve üyelerimize daha çok kazanç sağlamları konusunda çalışacağız. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun" dedi. Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu: Hasan Sarayoğlu, Önder Civelek, Fatih Özmen, Sencan Ağırbaş, Abdulmecit Erdem.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap