SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 19.04.2021

19 Nisan 2021 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 19.04.2021





PARAMIZ PUL OLDU!

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, patates ve soğan dağıtımının şuva dönüştüğünü vurgulayarak, “Yaptığı her yardımı propagandasına alet eden iktidar, tıpkı kömür dağıtma rezaleti gibi patates ve soğan dağıtımını da şova çevirdi. İktidarın emrindeki Kaymakam, Vali Yrd. ve Müdür yardım pozu ve demeç kuyruğunda! İnsanlık kimin umurunda?” eleştirisi yaptı. Aydın, “2100 adet 5 kuruşun değeri 105TL ve 6 kg geliyor. Paranın metalinin hurda değeri; kg başı 40 TL. 6 kg 5 kuruşun hurda fiyatı yaklaşık 240TL. Demek ki; bu iktidar döneminde, paramız pul oldu! Alım gücümüz buhar oldu! Ülkeyi bu duruma düşürenlere” dedi.

SÜRMEN İLÇELERDE

AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen, “AK Parti Trabzon İl kadın kolları teşkilat başkanı Fatma Fidan Kara’nın AK Parti Genel Merkez MKYK üyeliğine seçilmesinin ardından; Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilmesinden dolayı tebrik eder başarılar dileriz” paylaşımında bulundu. Şalpazarı, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vakfıkebir, Beşikdüzü, Akçaabat ilçelerinde partililerini, esnafı ziyaret eden Sürmen, “Kadın esnaf ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Güzel girişim hikayelerine şahitlik etmek mutluluk verici” dedi.

KURDA KUZU EMANET EDİLDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak bilinen ormanlık alanın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi. Torun, ortada belediye meclisi kararı dahi olmadan, “ben yaptım oldu” anlayışıyla rant projesi hazırlandığını, kesilecek ağaçların şimdiden işaretlendiğini belirtti. Torun, “Üç kuruşluk çıkar için ormanımızın yok edilmesine karşı çıkıyoruz. Öncelikle Adalet ve Kalkınma Partili Fatsa Belediye Başkanı’nın hiç kimseye danışmadan, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın görüşünü almadan ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla bir rant projesine karar vermesini asla kabul etmiyoruz. Fatsa Belediyesi, zaten yıllardır yeşil Fatsamızı betona gömmekle sabıkalıdır. Şehir merkezindeki bu doğa harikası ormanımızın, koruma statüsü kaldırılıp belediyeye devredilmesiyle deyim yerindeyse kurda kuzu emanet edilmiştir” dedi.

BALTA’DAN KUTLAMA

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Avrupa Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak şanlı bayrağımızı göndere çektiren milli sporcumuz Vedat Albayrak’ı ve 2021 World Para Swimming Series yarışlarında 50 metre sırt üstünde Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası’ndan ülkemize birincilik ile dönen Milli sporcumuz Sümeyye Boyacı’yı canı gönülden kutluyorum” paylaşımında bulundu. Balta, Muğla’nın Datça ilçesinde meydana gelen depreme maruz kalan vatandaşlarımızı da unutmayarak, “Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm felaketlerden korusun” dileğinde bulundu.

USTAOĞLU’NUN ÇAĞRISI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu salgın ile en fazla mücadele eden valiler arasında yer almakta. Her fırsatta vatandaşları uyaran Ustaoğlu, çalışma arkadaşları ile birlikte kentin her noktasında denetlemelerini sürdürerek önlemlere uyulması uyarasında ve çağrısında bulunuyor.

Vali Ustaoğlu denetlemelerin yanı sıra Sürmene’de balık üreticilerinin sorunlarını dinledi,

balık yumurtası üretimi, işleme ve depolama tesisinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Ustaoğlu, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Erzurum Bölge Finali’nde yarışarak dereceye giren ve Türkiye Finali’ne katılmayı hak eden öğrencilerimizi makamında kabul ederek 7 projeyle yarışacak 11 öğrenciyi tebrik edip ödüllendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap