SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2024

19 Ocak 2024 Cuma - 08:18




Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2024





YENİ BİR EKİP VE YENİ BİR ANLAYIŞ!

Ahmet Metin Genç sabırla azimle kararlıkla bugün geldiği makamı kim ne derse desin sonuna kadar hak etti. Ahmet Metin Genç için artık siyasette yeni bir sayfa açıldı.31 Mart 2024 yerel seçimlerine AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak girecek olan Av.Ahmet Metin Genç yeni bir heyecan yeni bir kadro ve her kesimi kucaklayacak bir vizyonla yoluna devam edecek? Yerel yönetimlerde tecrübe sahibi olan şehri iyi bilen ve hizmetleriyle takdir toplayan Ahmet Metin Genç artık bazı hatalarından bazı eksiklerinden ve  mutlaka ders çıkarmalı. Ahmet Metin Gençin kendisine verilen  bu fırsatı bu şansı iyi kullanacağına  inanıyoruz.

ORTAHİSAR’A KİM ADAY OLUR?




AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde aralarında Ankara ve İzmir’in de bulunduğu 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkanını dün açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak aralarında İstanbul’un da olduğu 25 şehrin belediye başkanını 7 Ocak’ta duyurmuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin seçim beyannamesini ise 30 Ocak’ta düzenlenecek toplantıyla kamuoyuna açıklaması bekleniyor.AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile 30 büyükşehir ve 29 ilde ittifak yapma kararı almıştı. İlçelerde adaylık açıklaması ise 28 yada 29 Ocak’ta gerçekleşecek. AK Parti’nin Trabzon’da AK Partinin Ortahisar Belediye Başkanlık adayı noktasında  hızlı bir şekilde anket ve temayül yoklaması yaparak kararını vermesi bekleniyor. Şu aşamada Ortahisar için en güçlü aday eski AK Parti Trabzon Milletvekili Av.SalihCora olarak öne çıkmaktadır. Zira Ahmet metin Gençte Corayla çalışmak istiyor. O zaman yapılması gereken tek şey var oda Salih Coranın Ortahisar belediyesine aday gösterilmesidir.

CHP  BÜYÜKŞEHİR ADAYINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?




Ankara ve İstanbul’un aralarında bulunduğu 13’ü büyükşehir, 25’i il olmak üzere toplam 592 belediye başkanı adayını açıklayan CHP’de gelecek hafta 200’ün üzerinde adayın daha kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.CHP yöneticilerinin verdiği bilgiye göre hafta sonu adaylarla ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirilecek ve 22 Ocak Pazartesi günü yapılacak Parti Meclisi’ne geniş bir liste daha sunulacak. En az 200 belediye başkan adayının açıklanması beklenen toplantıda İstanbul, Ankara ve İzmir’in bazı ilçe adaylarının karara bağlanması bekleniyor. CHP’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayında ibre başından beri Ali Türen Öztürk’ü gösteriyor. Süreci, sabırla bekleyen Öztürk’ün adaylık noktasında hazır olduğu önemli olan partinin tüm kadrolarıyla birlik ve beraberlik sağlanarak seçime gitmek olduğunu dile getirdi

CUMHURBAŞKANI TRABZON’DA!

Ortahisar Belediyesi’nin daveti ile 18-20 Ocak 2024 tarihleri arasında çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon’a gelecek olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KTÜ’de “KKTC’nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi” konulu bir konferans vererek katılımcılara seslenecek. Bugün saat 15.30’da başlayacak ve Kanuni Kampüsü Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde verilecek olan konferansın ardından Cumhurbaşkanı Tatar’a, KTÜ Senatosu kararı ile “Fahri Doktora” ünvanı tevdi edilecek.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap