SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2021

19 Ocak 2021 Salı - 08:58




Olaylar ve Yaşananlar | 19.01.2021





GİRESUN’DA 8 ŞUBAT

AK Parti Giresun il kongresinin tarihi belli oldu. Aralık ayında yapılacağı duyurulmasına rağmen salgın nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresi'nin 8 Şubat Pazartesi günü gerçekleşeceği öğrenildi. Kongrenin yeri ve saatinin de önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor. İl Başkanı Kenan Tatlı'nın tek aday olarak girmesi beklenen kongreye, korona tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da videokonferans sistemiyle canlı bağlantı ile katılacağı bildirildi.

KAYA'DAN TEPKİ

CHP Trabzon Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ahmet Kaya dün Giresun'da milletvekilleri ve öneticilerimizle birlikte 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşları ziyaret etti. Kaya, “Pandemi için biz bize yeteriz diyerek vatandaşa Iban gönderdiler. Hesapta 2 milyar lira toplandı. Esnafa gitmedi! Çiftçiye gitmedi! İşçiye gitmedi Nereye gitti bu paralar” diye sordu.

GEÇMİŞ OLSUN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun bir süredir hastalıkla mücadele ediyor. Son olarak hastanede tedavi altına alınan Servet Soylu ile ilgili Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun hastanede tedavi altına alınan annesi Servet Soylu teyzemize Mevlam acil şifalar ihsan eylesin” temennisinde bulundu.

GÖLKÖY’DE ARTIŞ

Ordu’da belediyeler içerisinde işçilere en yüksek maaş artışı Gölköy Belediyesi’nden geldi. Gölköy Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilerin en düşük maaşına yüzde 70 oranında zam yapıldı. Gölköy Belediyesi’nde daha önce en düşük işçi maaşı 2 bin 400 TL idi. Son yapılan toplu iş sözleşmesiyle en düşüm işçi maaşı 4 bin 100 TL’ye yükseltildi.

BAYSAL SEÇİLDİ

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları 6.olağan Kongresi yapıldı. Başkanlığa Ayşegül Baysal seçildi.

Kongreye , AK Pari  Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili  Mihrimah Belma Satır, Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Serpil Kavrak, Genel Merkez MKYK Üyesi Elif Gülsüm Yılmaz, Ordu Büyükşehir Şehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Halit Tomakin, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, STK Başkanları ile  partililer katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap