SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 18.12.2020

18 Aralık 2020 Cuma - 12:23




Olaylar ve Yaşananlar | 18.12.2020





BALTA’NIN PAYLAŞIMI

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, "ASELSAN ve Roketsan tarafından geliştirilen ilk milli ve yerli hava savunma füze sistemi Hisar-A+’nın envantere giriş öncesi son kabul testi yapıldı" duyurusunu yaptı. Balta, TMO’nun 2020 fındık alım süresinin 30 Nisan 2021’e uzatıldığını belirterek, “Her zaman üreticinin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

SELAM OLSUN

MHP'den AKP'ye yönelik eleştirileri nedeniyle ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, Demokrat Parti’ye geçeceği iddiası gündeme gelmişti. Enginyurt, “Çocukluk günlerimizden başlayan en büyük hayalimiz ‘Milliyetçi ve Büyük Türkiye’ hayalimiz gerçek olsun diye mücadeleyi bırakmayacağız, başaracağız. Benimle yol yürümeye ant içmiş arkadaşlara, vatanseverlere selam olsun” mesajını yayımladı.

MAÇKALI BAŞKAN

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Avrasya Araştırma tarafından yapılan 2020 Seçim Simülasyonu’nda Türkiye genelindeki ilçe belediyeler arasında birincilik, yüzde 69,5 oranla Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın oldu. Başkan Çalık’ın ilçe belediye başkanları sıralamasında, birçok başarılı ve önemli ilçe belediyesini geride bırakarak birinci sırada yer aldığı araştırmada, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç yüzde 68.7 oranla ikinci, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise yüzde 67.4 oranla üçüncü sırada yer aldı. Avrasya Araştırma’nın Aralık 2020 simülasyonu, 2020 yılında başarılarıyla öne çıkan Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları sıralamasında CHP’li ilçe belediye başkanlarının ön plana çıktığını da ortaya koydu.

BURAK AK’IN ZİYARETLERİ

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, vatandaş ve esnafla sürekli iç içe olarak onlarla istişarelerde bulunuyor. Ak, yönetici arkadaşları ile birlikte esnafı ziyaret etti. Ak, “Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim söylediğimiz teşkilatımızla, esnafımızla, vatandaşımızla hep iç içe olmayı hedefliyoruz. Bugün hamdolsun esnaf ziyaretlerimize başladık. Şehrimizin kıymetli esnaflarını ziyaret ederek onların sorunlarını  dinledik. Bizim amacımız baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak. Görev süremizi en verimli şekilde  geçirmeyi istiyoruz. Temennimiz salgın sürecinin bir an evvel son bulması ve ertelemek durumunda kaldığımız tüm çalışmalara bıraktığımız yerden tekrar hız kesmeden devam etmek. İnşallah bu zor süreçleri geride bırakacağız” dedi.  

GÜLER’İN TAKİPÇİLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ekim ayından itibaren sürdürdüğü temaslar sonucunda Toprak Mahsulleri Ofisi’nin 31 Aralık'ta sona erecek 2020 ürünü fındık alım tarihinin, 30 Nisan 2021'e kadar uzatılmasına sağladı. Güler, bu karar ile piyasanın rahatlayacağını söyledi. Güler, “Kararın alınmasında büyük destekleri olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye üreticilerimiz ve vatandaşlarımız adına teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap