SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.08.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 18.08.2019

18 Ağustos 2019 Pazar - 09:16




Olaylar ve Yaşananlar | 18.08.2019





ORDU İKİNCİ SIRADA

İstanbul’daki en çok nüfusa sahip iller sırasında birinciliği Sivaslılar 364.641 kişi ile alırken  Ordulular 293.163 kişi ile ikinci sırayı aldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre İstanbul, 15 milyon 67 bin 724 kişiyle en çok nüfusa sahip il oldu. Bu ilimizde, Ordu 293 bin 163 kişi ile ikinci sırada yer alırken, 244 bin 391 kişi ile Giresun, 239 bin 968 kişi ile Trabzon, 174 bin 918 kişi ile Rizeli bulunmakta. İstanbul’da tespit edilemeyen nüfus sayısı ise 291 bin 012 kişi.




KARAMAN MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın kardeşi Cengiz Karaman, Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cengiz Karaman, Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına atanırken, Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Dişli, Askeri Fabrikalar Genel Müdür Yardımcılığına ise Ali Mazak atandı.Atamalar, 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldı.




MHP’Lİ ALKAN SÜREKLİ SAHADA

Seçim bitmesine rağmen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Rize’de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sanki yarın seçim varmış gibi vatandaş ve esnaf ziyaretlerine sürekli olarak devam eden Alkan aynı zamanda hasta ziyaretleri, cenaze ve düğün gibi törenlere de katılmayı ihmal etmiyor. Alkan’ın vatandaşlarla sıcak diyalog kurması partililerin takdirini kazanırken vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor. Alkan’ın ve ekip arkadaşlarının bu tutum ve davranışı Rize’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne de büyük ivme kazandırıyor.

ARAKLI’DAN SİTEM VAR




Araklı’da bazı mahallelere doğalgaz hattı bağlandı. Bu durum vatandaşların memnuniyetini kazanırken bozulan yolların atıl vaziyette bırakılması ise tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, “Doğalgaz bazı mahallelerimize geldi. İnşallah ilçemizin tüm mahalleleri doğalgaza kavuşur. Belediyemizin tüm ekiplerine de teşekkür ediyoruz. Ancak doğalgaz çalışması yapılan mahallelerde bozulan yolların atıl durumda bırakılması bizi mağdur ediyor. Çukurlu yollarda araç sahipleri de zor anlar yaşıyor. Araçlar sürekli arızalanıyor. Yetkililerin bir an önce bozulan yollarımızı onarmasını bekliyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

SOLOTÜRK’TEN GÖSTERİ UÇUŞU




Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi olan SOLOTÜRK, 20 Ağustos'ta Rize'de gösteri uçuşu yapacak. Gösterinin yapılacağı yer ve saati de belli oldu. Saat 16.00'da Rize'de İslampaşa Mahallesi Rize Belediyesi Sahil Spor Kompleksi Alanında gösteri uçuşu gerçekleştireceği belirtildi. Rizeli vatandaşların eski gösteri uçuşlarında olduğu gibi bu gösteri uçuşuna da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

DUROĞLU DİSİPLİNDE

Giresun Duroğlu'nun  eski  AK Partili Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan yaptığı sert eleştirilerin basına yansımanın ardından ihraç talebi ile partisinin il yönetimi tarafından disiplin kuruluna sevk edildi.




AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ”İhraç talebi ile disipline sevk edildi, karar artık genel merkezin” dedi. Milletvekili Cemal Öztürk ise ”Murat Bey keşke bu açıklamalar yapmasaydı, sevdiğimiz bir arkadaşımızdı ama partinin de belli kuralları var” diye konuştu
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap