SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 17.12.2020

17 Aralık 2020 Perşembe - 09:09




Olaylar ve Yaşananlar | 17.12.2020





REV İ’DEN MESAJLAR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Başarılı bir şekilde yürüttüğü Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeniden atanan başkanımız Nahide Cihan'ı tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılı bir şekilde üstlendiği sorumluluğu yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Başarılar Nahide Başkan” dedi. Revi, “Değerli dava arkadaşım, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcımız Ahmet Karadeniz'in ebediyete irtihal eden kıymetli annesine Allah'tan rahmet; Karadeniz ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Rabbim mekânını cennet eylesin” mesajı da yayımladı.

BİZ DUR DİYECEĞİZ

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, TBMM bütçe görüşmeleri sırasından yaşanan kuru ekmek tartışmasına, “İnsanlar çöpten ekmek toplarken birilerinin ballı maaşlarla sefa sürmesine Allah’ın izniyle biz dur diyeceğiz” mesajını paylaştı. Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman da “AKP Milletvekili Şahin Tin'in AKP'ye oy veren vatandaşlarımızı da yaralayan sözlerini kınıyoruz. Saray düzeninin geldiği nokta budur! Milleti kuru ekmeğe, kendilerini saraylara layık gören bu anlayışı ilk seçimde yıkacak, yurttaşlarımızı ve ülkemizi tek adam düzeninden kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

KUVVETLİ’NİN SÖZLERİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Vatandaş için, ‘Kuru ekmek yiyorsa aç değildir’ diyen bir insan milletin vekili olabilir mi? Gününüz aydın, işleriniz hayırlı, rızkınız bol olsun” dedi. Kuvvetli, partisinin teşkilat başkanı Koray Aydın’ın, “İktidarın kendine mal ettiği Marmaray Projesi’nin kredi temini, mühendislik hizmetleri ve inşaat ön ihalesi 57. Hükümet döneminde yapılmıştır. 15.02.2000 tarih ve 23965 sayılı Resmi Gazete'deki kredi anlaşmasının altında benim ve tüm kabinenin imzası var!” sözlerini paylaşarak hatırlatmada bulundu.

KONAL’DAN PAYLAŞIM

MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, “Stratejik ‘Ötüken aklı’ köreltilemez. Ankara, Bakü ne ise Horasan, Erdebil, İsfahan da bizim gözümüzde odur. Aynı şey Kürt kökenli kardeşlerimiz için de geçerlidir. Çakalın tuzağını bozkurt yıkar. Ne Erbil ne Washington ne de Brüksel Kürt kökenli kardeşlerimizi bizim kadar sevemez. Biz kuru bir siyaset için değil; her sabaha yeni bir umutla uyanan, gelecek nesillerine refah bir vatan bırakma gayesinde olan milyonlar için varız. Atamız Ötüken’den çıkmış yola, bu yol bizim için uçmağa varınca biter. Ya Allah bismillah” paylaşımında bulundu.

KÖSE VE EKİBİ

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, “Hükümetimizin, esnaflarımıza desteği devam ediyor... 5 milyar hibe desteği, 3 ay süreyle büyükşehirlerdeki esnafımıza aylık 750 TL, diğer illerde 500 TL kira desteği, 1.239.438 kişiye 3 ay süreyle ayda 1000 lira destek, iş yeri kiralamada KDV oranı 1 Haziran'a kadar %8 destek veriliyor” paylaşımını yaptı. Köse, göreve geldikten sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kolları sıvayarak Gümüşhane’nin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaların temposunu arttırdı.

BAŞSAĞLIĞI

Trabzon’un renkli isimlerinden ve siyasetin güçlü ismi Nuri Aydın’ın kardeşi Şerafettin Aydın koranavirüs illeti nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun süre yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Aydın’ın hayatını kaybetmesi kentte büyük üzüntü yarattı. Şerafettin Aydın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap