SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.10.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 17.10.2019

17 Kasım 2019 Pazar - 09:39




Olaylar ve Yaşananlar | 17.10.2019





BURADA GELECEK VAR

Yeniden Refah Partisi Trabzon Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, genel durum değerlendirmesi yaparak genel kongre ile ilgili açıklamada bulundu. 17 Kasım 2019 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak olan büyük kongreye dair açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, “Yeniden Refah Partimizin
23 Kasım 2018’de resmi kuruluşunu gerçekleştirerek 67 il 410 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Şimdi ise Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan önderliğinde büyük kongremizi “BURADA GELECEK VAR” sloganı ile 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleştireceğiz. Kuruluşundan bugüne kadar olumlu siyaset anlayışı ve yapıcı eleştiri üslubunu kullanarak çalışmalarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

TATLI HIZ KESMİYOR

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun il, ilçe ve belde teşkilatlarının yeni kongre sürecine en iyi şekilde hazırlandığını, AK Parti teşkilatlarında ilk günkü heyecan yaşandığını kaydetti. Beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla sahadan geri gelmeyen İl Başkanı Tatlı, AK Parti’ye emek vermiş, bugünlere gelmesinde gayret ve çalışmaları olan eski il, ilçe başkanları ve yöneticileri ziyaret ederek, ahde vefa örneği sergiliyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Tatlı, gerek genel gerekse de yerel konularda istişarelerde bulunarak, vatandaşları ve esnafları dinliyor. Eski parti yöneticileri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini değerlendiren İl Başkanı Kenan Tatlı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle
teşkilatları diri tutarak, AK Parti’ye emek vermiş eski partililerin fikir ve görüşlerinden yararlandıklarını ifade etti.

BAĞIŞ YAP MUTLU OL

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi tarafından sürdürülen ‘Organ Bağışı’ kampanyası meyvelerini vermeye devam ediyor. Hastane hemşireleri Asiye Erdoğan ve Gonca Kurt tarafından Vakfıkebir şadırvan yanında açılan standı ziyaret eden ve hemşirelerden bilgi alan üniversite öğrencisi 5 kız arkadaş, birlikte organ bağışı formunu doldurup sözleşmeyi imzalayarak beyin ölümleri gerçekleştiğinde organlarını bağışlamış oldular. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ilçeye gelen öğrenciler ayrıca, kendilerini bilgilendirerek böyle hayırlı
bir işe imza atmalarını sağlayan hemşirelere teşekkür ettiler.

KINALI İLÇE BAŞKANI

Trabzon Araklı Yoncalı Mahallesin’den Özcan Kınalı’nın MHP Samsun İlkadım İlçe Başkanı olarak ataması yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından göreve getirilen Özcan Kınalı yıllar önce Araklı’dan Samsun’a yerleşen bir ailenin çocuğu. Kınalı’nın bu göreve seçilmesi ilçede sevinçle karşılandı.

ZEYBEK’İN SÖZLERİ

Ülkemizde diyabet ve diyabete bağlı gelişen sağlık problemleri önemli bir yer tutuyor. Her yıl 14 Kasım’da kutlanmakta olan Dünya Diyabet Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu SHMYO tarafından bir etkinlik düzenlendi. Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Sağlığımız, bedenimiz bizlere emanettir. Bu nedenle de emanetlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu emanetlere sahip çıkmanın yolu da bilgiden geçiyor. Uluslararası Diyabet Federasyonu da bu sene 14 Kasım’ı ‘Diyabet ve Aile’ başlığını belirlemiştir. Bu tür rahatsızlıkların yaş aralığı yok, her yaştan bu hastalığa yakalanmak mümkün. Bu nedenle de erken farkındalık önemlidir. Bunun önüne geçmek için yapabildiğimiz kadar sağlıklı beslenmemiz ve spor yapmamız gerekiyor. Bedenimize zarar verecek kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız. Bu farkındalık etkinliğinin amacı da esasında bizlere diyabetin önemini ve ihmale gelmeyecek bir hastalık olduğunu göstermektedir” sözlerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap