SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.08.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 17.08.2019

17 Ağustos 2019 Cumartesi - 11:17




Olaylar ve Yaşananlar | 17.08.2019





CHP’DE KAYNAR SESLERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimlerin ardından önce il başkanları, sonrasında da milletvekilleri ile bir araya gelecek. CHP’de seçim döneminde alınan sonuçlar üzerinden yapılacak değerlendirme ile teşkilatlar bazında yeniden yapılanma adına adımlar atılması bekleniyor. Trabzon’da il başkanlığı için birçok isim gündeme gelirken parti içerisinde Avukat İsmail Kaynar’ın adı ön plana çıktı. İl Disiplin Kurulu başkanlığı yapan Kaynar milletvekili adayı da olmuştu. Kaynar’ın adının gündeme gelmesi parti içerisinde, teşkilatlarda heyecan yarattı. CHP'de il başkanlığı için İsmail Kaynar’ın adının gündeme getirilmesi, parti teşkilatı tarafından da kabul görmüş durumda. Genel merkezde de adı her zaman ilgi gören Kaynar’ın partiye yeni bir heyecan katacağı, örgütlerin bir ve bütün çalışması adına atacağı adımların yanı sıra sadece ilde değil, ilçelerde de partisinin daha güçlü konuma gelmesi adına önemli çalışmaların altına imza atacağı, herkesi kucaklayacak bir isim olduğu görüşü hakim.

ERDOĞAN RİZE’YE GELİYOR




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyaretlerini seçimde partisinin en yüksek oy alan iller sıralamasına göre yapacağını ve ilk ziyaretini baba ocağı Rize’ye, ilk büyükşehir ziyaretini ise Konya’ya yapacağını açıklamıştı. Erdoğan’ın 23 Ağustos Cuma akşamı geç saatlerde Rize’ye gelerek, 25 Ağustos Pazar günü Rize mitingini yapması bekleniyor. Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek miting ve toplu açılışta hemşehrilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür edeceği belirtildi.

AYVAZOĞLU’NUN TEMPOSU




AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Meclis'in tatile girmesiyle birlikte Trabzon’da çalmadık kapı bırakmıyor. Ayvazoğlu, reklamlardan uzak çalışmalarıyla halkın gönlünde yer buluyor. Partisinin kuruluş yıl dönümünde halkla birlikte olan Ayvazoğlu, “Kuruluşu ile kurtuluşa, direnişi ile dirilişe, irade, erdem ve cesaret denklemi ile şahlanışa nefes üfleyen partimiz 18 yaşında. 18 yıl önce sadece bir siyasi parti kurulmadı. 1071'in 1453'ün, 1923'ün kılıcından atına, kızağından kalesine, kuru ekmek ve hoşafından beslenen cephesine kadar kan ve ter yüklü mazisinin bedeli ödenmiş topraklarında devlet ile millet yeniden buluştu. Tam da bu nedenle AK Parti, partiler içinde bir parti değil davadır, inançtır. Bu nedenle yerlidir ve bu nedenle millidir. Devletin milletinden, 'milletin devletine' geçiştir. İddia değil ispattır. Recep Tayyip Erdoğan bu siyasi dönüşümün başında her türlü vesayete, statükoya, tehdide, güce(!) karşı ilkeli, cesur ve kararlı duruşu nedeniyle sadece genel başkan değil gerçek bir LİDERDİR... İlk günkü aşkla, hep birlikte nice yıllara” açıklaması yaptı.

ÜRETİCİ MUTLU

AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, “Fındık hasat sezonu taban fiyat milyonlarca üreticimizin yüzünü güldürdü. Şu anda sevinç içerisinde bahçede fındıklarını toplayan vatandaşlarımızın mutluluğu bizleri de mutlu etti. Kurban Bayramı öncesinde bu zamana kadarki en yüksek fındık taban fiyatını açıklayarak halkımıza çifte bayram yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Vatandaşlarımıza da bol kazançlı, bereketli bir fındık hasat sezonu diliyoruz” şeklinde konuştu.




AYDER’DE FOTOĞRAF TEPKİSİ

Rize’nin Ayder Yaylası’nda her noktaya salıncak kurulması görüntü kirliliğine neden olurken zaman zaman bazı ziyaretçilerin de tepkisine neden oluyor. 5 dakikalık eğlence için kişi başına 10 lira para alınırken salıncaklara iki kişi binenler ise 20 lira ödemek zorunda kalıyor. Salıncaklarda fotoğraf çektirmek ise 5 TL. Bu fiyat tarifesinin Arap turistler için değiştiği iddia edildi. Ayder’e giden yerli ziyaretçiler tepkilerini dile getirerek, “Ayder Yaylası, yayla olmaktan çıkmış, salıncaklar görüntü kirliliğine neden olurken bunlar için alınan ücretler de cabası. Salıncakta fotoğraf çektirmeye bile 5 lira ücret alıyorlar. Yazık günah. Bu tür davranışlar turizmi baltalıyor. İlgili yetkililerin bu tür durumların önüne geçmesi gerekiyor” dediler. BAŞSAĞLIĞI Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski belediye başkan yardımcısı Necip Sevinç’in eşi Nuriye Sevinç yaşamını yitirdi. Sevinç ailesine başsağlığı, merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap