SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 17.06.2019

17 Haziran 2019 Pazartesi - 09:44




Olaylar ve Yaşananlar | 17.06.2019





BAŞIN SAĞOLSUN KOMUTANIM

Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen’in babası Celil Şen, Konya’da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Celal Şen Çatalhüyük Mezarlığında defnedildi. 

Celal Şen'i acı gününde Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, protokol mensupları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Bizlerde Şen’in babası Celil şen’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.




180. YIL GURURU

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 180. Kuruluş Yıl Dönümü ülkemizin her yöresinde olduğu gibi bölgemizdede çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında çeşitli törenler düzenlenerek Jandarmamız yalnız bırakılmadı. Bizlerde ülkemizin gözbebeklerinden olan Jandarmamızın yıldönümünü kutluyor başarılar diliyoruz.




KIŞLA GİBİ OKULLAR

Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı Sezgin Yılmaz, “Eğitimde siyasal kadrolaşma uygulamalarının yukarıdan aşağıya doğru organize bir şekilde gerçekleştirilmesi, okullarda yaşanan şiddetin artması, eğitim emekçilerine yönelik çeşitli saldırı ve tehditlerin (ihraç, açığa alma, sürgün vb) sürmesi gibi uygulamalar, tıpkı ülke genelinde olduğu gibi, okullarımızın ve üniversitelerin fiilen kışla ya da cezaevi haline getirilmesine neden olmuştur” dedi.

KAFKASÖR BULUŞMASI




Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öngüner, federasyon dış ilişkiler kurulu üyesi Nurettin Albayrak ve Halk Oyunları İl Temsilcisi Erkan Albayrak ile belediye başkanlığı makamında yapılan görüşme sonucunda "Halk Oyunları Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın Kafkasör Yaylası´nda yapılması için protokol imzaladı. 

Bu yıl 39´ncusu düzenlenecek olan Kafkasör Festivali programı içerisinde yer alan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Büyükler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Finali 27 - 28 Haziran tarihlerinde Kafkasör Yaylası´nda 30 farklı ilden katılan ekipler kıyasıya mücadele edecek.




BAYAN SARIFAKIOĞLU

Giresun valisi Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın ilde hizmet adına el atmadığı yer kalmayacak şekilde sürerken en büyük destekçisi de eşi Uzm. Dr. A. Serpil Sarıfakıoğulları oluyor. Bayan Sarıfakıoğulları Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin çalışmalarının yer aldığı el işi sergisinin açılışını yaptı.Sarıfakıoğulları, yapılan çalışmaları tek tek inceleyerek, çalışmalar hakkında kursiyerler ve görevlilerden bilgi aldı. Halk Eğitimi kursiyerlerinin el emeği göz nuru olarak ortaya çıkardıkları eserler için kutlayan hanımefendi Sarıfakıoğulları, kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap