SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2019

17 Mayıs 2019 Cuma - 12:15




Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2019





PLATFORM DA TEPKİ GÖSTERDİ

Göksu’nun açıklamalarına Trabzonlular Platformu da yayımladığı mesajla tepki gösterdi. Platform, Ekrem İmamoğlu’na destek olacağını ifade ederek, “Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Başkanvekili Tevfik Göksu’nun Trabzonlulara yönelik bu ayrımcı, ırkçı, yaftalayıcı sözlerine Trabzonlular sandıkta cevabını verecektir. 31 Mart'ta kime oy verdiysek verelim 23 Haziran'da Trabzon'un evladı Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız” açıklamasında bulundu.

AKÇAABATLI GENÇ CHP’LİLER




CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleri ve beraberindeki teşkilat mensupları Akçaabat İş Bankası şubesine giderek, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek yardımlarını, “Her şey güzel olacak” mesajı ile yatırdılar. Hacıoğlu, “Halkın bu desteği bizim için çok kıymetli” dedi. 

SANATÇILAR DA TEPKİLİ




Trabzonlu müzisyen Apolas Lermi, Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu’nu eleştirirken kullandığı sözlere, "Bir Trabzonlu yobazlığa boyun eğmeden başarılı oluyorsa onların gözünde 'Yunan, Pontus, falan filan' oluyor. Oysa 'Keşke Yunan kazansaydı' diyen kişinin cenazesinde buluşan onlardı" ifadelerini kullandı.

İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TUVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle “Trafikte Sorumluluk Hareketi” kapsamında gerçekleştirilen “İyi Dersler Şoför Amca” projesinde ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı afiş yarışmasında Artvin Borçka Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Emine Ecem Turgut´un afişi Türkiye üçüncüsü oldu.




KAPI AÇIK
 
Kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya koyulan “Açık Kapı” projesi kapsamında Ordu Altınordu Kaymakamlığı'nın giriş katında düzenleme yapılarak, “Açık Kapı” bankosu oluşturuldu. Altınordu Kaymakamlığı'nda oluşturulan “Açık Kapı” bürosu hizmet vermeye başladı.




YENİDOĞAN’DAN KİTAP

KTÜ’den emekli olan eski gazeteci Uğur Yenidoğan yazdığı kitabı için 24 Mayıs’ta Zorlu Grand Otel’de imza günü düzenleyecek. Yenidoğan, “Güneşin Çocukları- Göbeklitepe'den Tarihe Bir Yolculuk adlı kitabımın imza günü dolayısıyla 'Göbeklitepe ve Önemi' konulu bir sunu yapacağım” diyerek herkesi bu imza gününe davet etti.

NUHOĞLU İDDİALARI CEVAPLADI




Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, hakkında çıkan “İYİ Parti’ye geçecek” söylemlerine cevap verdi. Başkan Nuhoğlu, ne İYİ Parti’ye ne de başka bir partiye geçmesinin söz konusu olmadığını belirterek, “Benim tek derdim ve düşüncem Hayrat’a hizmettir. Bağımsız olarak bu görevimizi yerine getiriyoruz. Herhangi bir partiye geçmek gibi bir gündemimiz hiç olmadı” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap