SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |17.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar |17.01.2021

17 Ocak 2021 Pazar - 09:21




Olaylar ve Yaşananlar |17.01.2021





AVCI’DAN ÇAYELİ’NE ÇIKARMA

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ankara’dan Rize’ye her geldiğinde fırsat buldukça meslek odaları ile görüşerek Rize’nin ve ilçelerinin sorunlarını, devam eden yatırımlarını masaya yatırıyor. Avcı, Çayeli Ticaret Odası ve Çayeli Esnaf Odası’nı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar konusunda bilgi edindi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Avcı, “Çayeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek inşaat sektörüyle uğraşan arkadaşlarımızla hasbihal ettik. Çayeli Esnaf Odası’nı ziyaret ederek esnaflarımızın kredi meseleleri üzerinde değerlendirmede bulunduk. Kongrede göreve gelen Çayeli ilçe teşkilatımızla tanışma toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

TASFİYE EDİLDİLER 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sol örgütlerin kırsal kadroları bugün tamamen tasfiye edilmiştir, bir iki kişi ya vardır ya yoktur. Onlar da Avrupa'ya kaçma telaşında" açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, "PKK'ya yılda 5 bin kişi katılırdı, geçen yıl sadece 52 kişi katılmıştır. Kandırdıkları o 52 kişiyi de geç olmadan onlardan kurtaracağız" şeklinde konuştu. Bakan Soylu, "Türkiye'nin 15 Temmuz'dan sonra yaşadığı değişim ve gelişim tarihin hiçbir döneminde yaşanmamıştır. Yerli ve millilik alelade bir söylem değildir, bu ülkenin bu milletin Türkiye'nin 21. yüzyıl stratejisidir" ifadesinde bulundu.

BAŞKAN AK, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, göreve geldiği günden itibaren bir yandan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini dinlerken, bir yandan da sivil toplum kuruluş temsilcileri ile istişarede bulunmaya devam ediyor. Ak, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Memur-Sen Rize İl Başkanı Seyit Ali Yılmaz’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Yılmaz, bu nazik ziyaretinden ötürü Başkan Ak’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

BALTA DENETİMDE

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, İlçe Başkanı İsmail Uzun, İl Encümeni Hüsnü Çakır, Başkan Yardımcısı Naci Çelik ile birlikte Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Erkan Balta’nın İlçe Kaymakamı ile görüşmesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın’ın katılımıyla, eğitimle ilgili projeler değerlendirildi. Erkan Balta ve beraberindekiler daha sonra Hopa Devlet Hastahanesi Başhekim Hakan Çelik’i makamında ziyaret ederek hastahanenin sorunları hakkında bilgi aldı. Balta daha sonra Orta Hopa Mahallesi’ndeki hastahane binasında incelemelerde bulundu.

FAİLLER YAKALANACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun gazetecilere yapılan saldırıyı kınayarak, “Orhan Uğuroğlu, Selçuk Özdağ ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırıları telin ediyorum. Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır. Devletimiz, demokrasi ve fikir özgürlüğünün teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap