SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 15.12.2020

15 Aralık 2020 Salı - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 15.12.2020





HAYIRLI OLSUN

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Gazi Meclisimizde 2021 yılı Karadeniz Teknik Üniversitesi bütçesi 614.051.000 lira Trabzon Üniversitesi bütçesi 112.529.000 lira olarak kabul edildi. Her iki üniversitemize ve Trabzon'umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Trabzon Şehir Hastanesi’nin ihale sürecinin tamamlandığını açıklamasının ardından Balta, “Şehir Hastanesi Trabzon'umuzun değerine değer katacak. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DELİ DUMRUL DÜZENİ!

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, “AK Partili arkadaşlar, sizden önceki hükümetler ne mi yaptı? Sizin sattıklarınızı yaptı! Siz ne yaptınız? Uçulmayan havalimanları, geçilmeyen köprüler, gidilmeyen otoyollar yaptınız. Yanlış anlaşılmasın hiç geçilmiyor, uçulmuyor değil! Ama müşteri garantilerine asla erişilemiyor! Müşteri garantili yatırım adıyla sırf yandaşlara para kazandırmak için bu millete dayatılan ve geleceğimizi ipotek altına alan düzenin adı ‘Deli Dumrul Düzeni’dir. Deli Dumrul da kuru derenin üzerine köprü kurmuş, geçenden 30, geçmeyenden de 40 akçe alıyordu” paylaşımını yaptı.

BEKAROĞLU’NUN PAYLAŞIMI

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabında, “Okunmuş terlik pazarlamasını eleştiren grupları silahlı mücadele edecekler diye polise ispiyonlayan Cübbeli’nin işçilerin kazanılmış hakları ile ilgili bu söyledikleri lafın gelişi olabilir mi? Baksanıza ‘dua eden, ne yapacaksınız asgari ücreti’ diyor?” ifadelerini kullandı.

NEFESSİZ KALDIM

Yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) hastanedeki 5 günlük tedavinin ardından yenen AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yaşadığı süreci anlattı. "Hastalığın hafife alınmaması gerekiyor. Sağlık o kadar kıymetli ki Allah'ın insana bahşettiği en önemli şey sağlık, sağlıklı güzel ve rahat nefes alabilmek" "Hastalık, bu yaşta hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen beni resmen nefessiz bıraktı. O açıdan Allah kimseye vermesin, her hastalığa dikkat etmemiz lazım ama Kovid'e kat kat daha çok dikkat etmemiz lazım" Öztürk’e geçmiş olsun diyoruz.

GÜLER’DEN TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Sağlık Bakanı’nın Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili verdiği müjdeye, “Cumhurbaşkanımıza, Sağlık bakanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Bu arada Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından İçişleri Bakanlığının genelgesi gereğince; 15 Aralık tarihinden itibaren belediye otobüslerimizde sadece HES kodu tanımlanmış ulaşım kartları ile hizmet vereceğiz. Lütfen https://hes.ordu.bel.tr internet sitesine giriş yaparak istenilen bilgiler ile kayıt işlemini tamamlanması çağrısı yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap