SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 15.09.2020

15 Eylül 2020 Salı - 10:39




Olaylar ve Yaşananlar | 15.09.2020





ORDU OTOGARI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde, çevre yolunun hemen kenarında yapılan Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatındaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Toplam 3 bin 177 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 8 adet kırsal terminal park alanı (ilçe minibüsü), 28 adet otobüs park alanı (şehirlerarası), 67 adet minibüs park alanı, 16 adet midibüs park alanı, 90 araçlık kapalı otopark, 54 araçlık açık otopark, 28 adet peron, 20 adet firma odası yer alacak. Projenin hayata geçmesiyle kent merkezinde günlük trafik yoğunluğu azaltılırken, şehirlerarası ulaşımda da modern bir tesis hayata geçirilecek.

BİR İLK OLACAK

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinden en çok etkilenen Dereli ilçesinin yeni halinin projesi hazırlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı toplandığı ile tanıtılan yeni Dereli’nin çalışmalarına kısa sürede başlanacağı ve projenin 2021 yılının Haziran ayına kadar etaplar halinde tamamlanmasının hedeflendiği açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından bölgede devam eden çalışmalarını yerinde incelediler. Dereli Belediyesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile devam eden çalışmaları ve yapılacak projeleri açıklayan bakanlar, yeni Dereli için hazırlanan projeyi tanıttılar.

YAKIN TAKİPTE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 22 Ağustos tarihinde Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Giresun Valiliği’nde Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına katılan Bakan Soylu daha sonra Espiye ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi. Bakan Soylu, Giresun Tirebolu-Doğankent yolu mevkisinde, sel felaketinde kaybolan 4 kişiyi arama kurtarma çalışmalarında incelemelerde bulundu.

SALONU TERK ETTİLER

AK Parti tarafından Kürtün ilçesinde gerçekleştirilen kongre karıştı. Gümüşhane İl Başkanı ve milletvekilleri oylama sonucunu beklemeden salonu terk etmek zorunda kaldı. Kongre öncesi parti yönetiminden Özer Yılmaz ilçe başkanlığı adaylığını açıklayarak seçim çalışmalarına başladı. Gümüşhane il başkanlığı ve milletvekilleri ise Yücel Yusufoğlu’nu aday gösterdi. Seçimin demokratik bir ortamda yapılmadığını öne süren Özer Yılmaz, seçim sırasında disiplin kuruluna sevk edildiğini öğrenince tepki gösterdi. Gösterilen tepkilere vatandaşlar da katılınca il başkanı ve milletvekilleri salonu terk etmek zorunda kaldı.

KÖSE’DEN TEBRİK

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “İlk günkü aşkla, inandığımız yolda coşku ve heyecanla başladığımız ilçe kongrelerimizi yaptığımız Kürtün ilçe kongremizle bitirdik. Kürtün İlçe Başkanımız Yücel Yusufoğlu’nu ve yönetim kuruluna seçilen değerli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap