SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.05.2023

Olaylar ve Yaşananlar | 15.05.2023

15 Nisan 2024 Pazartesi - 09:11




Olaylar ve Yaşananlar | 15.05.2023





KARA NE DİYECEK BU İŞE?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ortahisar Belediye ziyareti tam bir izdihama dönüşmüştü. Ziyaret mitinge dönüştü binlerce insan hem İmamoğlu’nu görmek hem de yeni başkan Ahmet Kaya’yı tebrik için Ortahisar Belediyesi önüne akın etmişti. İmamoğlu için artık taraflı-tarafsız herkes aynı şeyi söylüyor. Geleceğin Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu olacak. Valla Trabzonlu hemşerimizin o makamda olması bizlere gurur ve onur verir. İmamoğlu Ahmet Kaya’ya her konuda destek için söz verdi .İlk adım ise Trabzon’a kent lokantası açmak olacak. Şu anda yer bakılıyor. Hatta bir yerle anlaşma yapılmak üzere. Kent lokantası işine Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı  Metin Kara ne nasıl bakar ne der  lokantacılar etkilenir mi diyeceğiz ama Kara nerde ki? TESOB Başkanı Kara bu şehirde var  mı yok mu şehrin gündeminin neresinde acaba?

NEDİR BU HAZIMSIZLIK!




CHP Artvin’de yerel seçimlerde merkez belediyesi dahil 5 ilçeyi alıp 32 bin olan oyunu 40 bine çıkarmasına rağmen bir takım çevreler bu başarıyı kabullenmekte zorluk çekiyor. Üstelik bu hazımsızlığı bir  dönem CHP Artvin İl Başkanlığı yarışında olanların yapması akıl-işi değil. Yerel seçimlerden  zaferle çıkan CHP’yi övmek yerine sosyal medya platformu ve haberlerle CHP’yi başarısızlıkla suçlamak oyların düştüğünü iddia etmek kasıttan ve kıskançlıktan öteye geçmiyor. CHP Artvin Milletvekili TBMM İdare Amiri Av.Uğur Bayraktutan ile CHP Artvin İl Başkanı Orhan  Yusuf  Atan’ın bu başarının en önemli mihenk taşı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Hem Bayraktutan hem de Atan olup-bitenlere şu aşamada sessiz kalıyor başarıya gölge düşürmek isteyenlerle polemiğe girmeyerek akıllı bir yol tercih ediyor. Ama bardak taşarsa onların da hazımsızlık yapan kalemlerle  bazı iddiaları var ki eyvah eyvah. İşte o zaman ortalık fena karışır diyelim sadece..

AYDIN KİMİ DESTEKLİYOR?




27 Nisan’da gerçekleşecek İYİ Parti Olağanüstü seçimli Genel  Kongresi öncesi Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın, Günay Kodaz resmi olarak aday olduklarını açıklayan isimler olmuştu.  Eski Bakan İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’a Trabzon kanadından ise şu ana kadar İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık destek açıklaması yapmıştı. Bayram boyunca yurt dışında olduğu için telefonları kapalı olan  İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ise henüz kongre süreci ile ilgili bir değerlendirme yapmadı? İYİ Parti Trabzon delegelerinin ve teşkilatlarının Trabzonlu hemşerimiz Koray Aydın’dan yana tavır koyması bekleniyor. Bu arada Meral Akşener’in partinin başında kalmasını isteyen  Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ve Muğla Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Metin Ergun’da çalışmalarını sürdürüyor

ŞAVŞAT’TA DURMUŞ BAŞKAN FARKI

2014 yılından bu yana sürdürdüğü Bursa  İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığından ayrılarak 31 Mart yerel seçimlerinde  AK Parti Artvin Şavşat Belediye Başkan adayı olan Durmuş Aydın seçimleri kazandı işe koyuldu…. CHP’nin kalesi konumundaki Şavşat Belediyesinin kazanılmasında büyük pay sahibi olan Durmuş Aydın’ın ilçenin geleceği ile ilgili önemli projeleri var. Şavşat bir turizm cenneti. Şavşat’ın yeni belediye başkanı Durmuş Aydın bu konuda hassas. Hem doğal dengenin korunmasından hem de turizm pastasından daha çok pay almanın derdinde olacaklarını ifade ediyor. İşletme Fakültesi mezunu olan Aydın hesap kitap işinden iyi anlarım Şavşat’ı hak ettiği zirveye taşıyacağım mesajı da verdi.




HEMTETİKÇİLİK HEM DİZAYN

Trabzon’da yerel seçim sürecinin hemen arkasından gelişen olayları hep beraber izliyoruz. Gözler hem Trabzon Büyükşehir Belediyesi hem de Ortahisar’da oluşacak yeni dönem kadrolarda. Büyükşehir’de Ahmet Metin Genç Ortahisar’da ise Ahmet Kaya doğal olarak A Takımlarını ve kendi kadrolarını kuracaklar görevlerine devam edecekler. Fakat bu görevlendirme ve yeni atamalar noktasında bazı troller tetikçi kalemler ve işleri-güçleri bu işle uğraşmak olanlar yine başladılar klavye başlarında sahip oldukları sitelerde kendi kafalarına göre ekip kurmaya. Onu oraya atıyorlar bunu buraya yazıyorlar. Bunu yaparken de asla utanmıyorlar sıkılmıyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa yarın kime diş geçirip ikna edecekseler o kişilerin görev almaları için ortalığı yıkıyorlar. Zorları belli.Rant-menfaat-çıkar. Ha bunu yaparken de vefa saygı ahlak bütün duyguları ezip geçiyorlar.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap