SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 14.09.2020

14 Eylül 2020 Pazartesi - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 14.09.2020





ORTAK TEPKİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın sorunlara yaklaşımı, yaptığı değerlendirmeler her zaman geçer akçe olmuştur. Balta Cumhur İttifakı’nın terörle verdiği mücadelenin önemine dikkat çekerek, muhalefetin yaklaşımına tepki gösterdi. Balta, terörle mücadeleye eleştiri getiren muhalefete tepki konulmamasını dile getirerek muhalefet partililerinin teröre karşı verilen mücadeleye eleştiri getiren milletvekillerine sessiz kalmamaları gerektiğine dikkat çekti. Balta, teröre karşı verilen mücadeleye herkesin destek olması ve eleştiri getirenlere de ortak tepki konulması gerektiğini söyledi.

AYHAN VARIM DEDİ




AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkan Adayı Ercan Ayhan; “Merkez ilçemizin 33 mahallesine, 53 köyüne yeni bir farkındalık yaratmak için adayım. Ülkemizin 2023 hedeflerine giden bu yolda Giresun’umuzu 2071 hedeflerine hazırlamak için biz de varız diyoruz” dedi. Ayhan, “Kuruluşu tepeden tabana doğru değil tabandan tepeye doğru olan ilk ve tek parti AK Parti olduğu için milletin partisinde millete hizmet etmek adına ilçe başkanlığına adayım” ifadesini kullandı.

METİN’DEN DUYARLI ŞOFÖRE TEŞEKKÜR




Rize’de şehir içi dolmuş şoförlüğü yapan Mehmet Eyüpoğlu'nun Covid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma aracına tek tuşla çalışan dezenfeksiyon sistemi yerleştirmesi şehirde yaşayan vatandaşların yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de ilgisini çekti. Olayın basına yansımasının ardından toplum yararına gerçekleşen bu duyarlı davranış karşısında sessiz kalmayan Başkan Metin, Eyüpoğlu ile başkanlık makamında bir araya gelerek tüm Rizeli hemşehrileri adına kendisine teşekkür etti.

RİZE’DE BAŞVURULAR BAŞLADI

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğünce Toplum Yararına Program kapsamında Rize genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında çalıştırılmak üzere alınacak 520 temizlik ve 154 güvenlik elemanı olmak üzere toplam 674 kişilik iş ilanı için başvurular başladı. İnternet üzerinden yapılan başvurular 16 Eylül’de sona erecek. Kovid-19 pandemi dönemi nedeniyle İŞKUR İl Müdürlüğü ve hizmet noktalarından başvuru alınmayacak.




BAŞARILAR

Bolu Göynük Kaymakamlığına Gümüşhane’nin Torul ilçesinden olan Muhammet Serdar Erdoğan, Sivas İmranlı Kaymakamlığına Gümüşhane’nin Köse ilçesinden olan Hacı Kerim Meral atandı. Erdoğan ve Meral’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.




DEVA TEŞKİLATLANIYOR 

Demokrasi ve Atılım Partisi Gümüşhane Kurucu İl Başkanı Didem Kurt, Kelkit ve Merkez İlçe’nin teşkilatlanmasıyla eş zamanlı olarak il yönetimini de oluşturduklarını belirterek, “Bize verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Görevi devraldığımız günden itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda il yönetim kurulumuzu da oluşturmuş bulunmaktayız. Sağlam ve güçlü geliyoruz. İyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Yönetim kurulumuzda görev alan her arkadaşımızın bundan sonraki çalışmalarımıza değerli katkıları olacaktır. Giderek büyüyen bir partiyiz ve tek hedefimiz iktidar olmaktır” diye konuştu. DEVA Partisi Gümüşhane İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: Didem Kurt, Hamza Çakır, Sinan Köprülü, Ahmetcan Çelik, Nurşah Güneş İlhan, Lokman Eren, Temel Tunç, Mehmet Kara, Yosma Demet, İsrafil Kolcu, Ersin Eryılmaz, Recai Avcıoğlu, Rabia Güneş İlhan, Uğur Kızılet ve Yaşar Saran.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap