SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.05.2022

Olaylar ve Yaşananlar | 14.05.2022

14 Mayıs 2022 Cumartesi - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 14.05.2022





ADALET YA GELECEK, YA GELECEK

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Cumhurbaşkanı kararı ile atamaları yapılan valilere ilişkin konuştu. Oyman, “AKP’den milletvekili aday adayı olan hakimlerin, yine milletvekili aday adayı olan valilerin, valiliği bırakıp AKP’den belediye başkanı olanların var olması, toplumda güvensizlik ve adalete olan inancını sorgulama zeminidir. Baskı ve korku iklimininden beslenenler iyi bilsin; biz umut tohumlarını ektik bir kere, yeşeriyoruz ve adaleti, huzuru, güvenli yaşam ortamını kuracağız. Bu ülkeye adalet ya gelecek ya gelecek” dedi.

VELİOĞLU’NA DAVET

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Trabzon Temsilcisi Kadir Emre Katipoğlu, Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu’nu mitinge davet etti. Davetin karşılıksız kalmayacağının sinyalini veren Başkan Velioğlu, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Trabzon Temsilcisi Kadir Emre Katipoğlu yeni il binamızda partimizi ziyaret ederek bizi pazar günü İstanbul’da düzenleyecekleri mitinge davet etti. EYT bu ülkenin vahim hukuk skandallarından biridir. Nazik davetlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Sözümüzdür... EYT'ye çözüm gelecek...” dedi.

EKŞİ’DEN VALİ ÇEBER VE BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışına katılmak üzere geldiği Rize’de Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti. Valilik ve Rize Belediye Başkanlığında sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Rize-Artvin Havalimanı’ndaki uçuşlar başta olmak üzere havalimanının Rize’nin ekonomisine ve turizmine katkısı konuşuldu. Vali Çeber ve Başkan Metin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. THY Genel Müdürü Ekşi de misafirperverliklerinden dolayı Vali Çeber ve Başkan Metin’e teşekkür ederek, kendilerine ziyaretin anısına üzerinde Artova yazan Türk Hava Yolları uçağı maketini hediye etti.

HAVAALANINA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla bugün saat 14.00’te hizmete açılacak olan Rize Artvin Havalimanı için Pazar ilçesine ücretsiz otobüs kaldırılacak. Toplu ulaşım araçları Rize merkez sahil dolgu alanından cumartesi günü saat 10.00 ile 13.00 arası ücretsiz olarak havalimanına ulaşım sağlayacak.

RİZE’DE ACELE KAMULAŞTIRMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre Rize’nin Güneysu ilçesinde Güneysu-Başköy İl Yolu Projesi ile Güneysu-Büyükköy İl Yolu Ayrım-Külliye Bağlantı Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap