SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2024

14 Ocak 2024 Pazar - 08:34




Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2024





BEŞİKDÜZÜ PAZARLIĞIN BİR PARÇASIMI?

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi ile ilgili olarak Cumhur İttifakı’nın arasında yaşanan pazarlık ve sonrasındaki gelişmeleri kaleme alan okurumuzun gönderdiği değerlendirme şu şekilde;

“Geçen günlerde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Lokman Ertürk Ak Parti ilçe Başkanları bir araya gelerek, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik il başkanlığı binasında toplantı gerçekleştirip, seçim hazırlıklarını değerlendirdi.

Toplantıda Sayın Lokman Ertürk Beşikdüzü ilçesinin ittifak ortağı MHP ye bırakıldığını genel merkezde kendi tarafından getirilen raporda “- Beşikdüzü belediyesinin Ak Parti  tarafından kazanılmasının hiç olmadığı kadar yakın olunduğu” özetini okuyarak bildirdi. Yanlış duymadınız Ak Parti alıyor ama MHP ye bırakıyoruz dedi. Ve devam etti.

“-Genel Başkan Yardımcımız söz verdi ondan dolayı MHP’ye veriyoruz” diyerek Beşikdüzü’nde 6500 oyu olan Ak Partinin genel merkezdeki rapora rağmen hiçe sayılması Kirli pazarlıklar mı var ? Sorusunu akla getiriyor.

Çünkü söylemlerin ve yapılanların seçimin Beşikdüzünde alınması açısında çok da önemli olmadığını gösteriyor. MHP tarafından Beşikdüzünde seçimin alınmasının zor olacağı, kazanacak aday bulmakta zorlandıklarından belli iken ve  Ak Parti seçimi alacakken Beşikdüzü hangi ilçe ile takas edilme pazarlıklarına kurban ediliyor. Akla hemen Şalpazarı ve Çarşıbaşı geliyor tabiki de. Bu ilçelerden herhangi biri Ak Partiye kalırsa Beşikdüzülü 6500 seçmenin vebali Sayın İl Başkanının üzerine kalacak ve tüm kirli pazarlıklar ortaya çıkacaktır.”

KIŞ ÜŞÜTÜR OCAK ISITIR 

Trabzon Kavakmeydan Ülkü Ocakları, Ce-zi-ne İlköğretim Okulu'nda öğretmenler ile koordileni bir şekilde "Bir Mont Bir Bot" kampanyasını gerçekleştirdi. Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Hüseyinçebioğlu şahsi sosyal medya hesabından "Ne demiştik; Kış üşütür, Ocak Isıtır. Kavakmeydan Ülkü Ocakları olarak, Şehidimiz Eren Bülbül’ün memleketinde, Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulunda, Öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrencilerimizin Bir Mont Bir Bot kampanyasını tamamlayıp çocuklarımıza ulaştırdık. Yüce Allah, herkesin hayrını kabul etsin. Herkesin (her toplumun) yöneldiği bir yön vardır. Öyleyse sizler hayırda yarışın. Nerede olursanız olun, Allah sizi bir araya getirecektir. Şüphesiz, Allah’ın gücü herşeye hakkıyla yeter. (Bakara,2/148)" paylaşımında bulundu.

“GİRESUNLU VEFALIDIR”

Ekonomik sıkıntı içerisinde olan Giresunspor’un bu duruma çok üzüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Söylenecek çok şey var ama şu an burada bunları ifade etmek istemiyorum. İfade edeceğimiz zamanlar da gelecek. Dünya üzerinde bulunan 2 milyonu aşkın Giresunlu Giresunspor’a bağış kampanyasında destek oldu. Avrupa’dan yüzlerce kişi bizi telefonla aradı. Giresunspor Giresunlunun gönlünde çok ciddi bir yere sahip. Giresunlu vefalıdır, gerekeni gerektiği zamanda yapar. Benim beklentilerimin üzerinde Giresunspor sahiplenildi.” dedi.

HAZIRIZ

Rize-Artvin Havalimanı Mülki İdare Amiri, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın 2023 yılını 1 milyon 22 bin 860 yolcu ile rekorla kapatan Rize Artvin Havalimanının çok daha başarılı rakamlara ulaşacağını belirterek “Genç bir havalimanı olarak, tesislerimizle de rekabete hazır durumdayız. Önümüzdeki yıllarda yurt dışından daha çok uçuşu ilimize çekeceğimize inanıyorum. Rize Artvin havalimanına bir yılda gösterilen bu yoğun ilgi alaka çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirebilmemiz için kamçılayıcı rol üstlendiği kesin. Umarım önümüzdeki yıllarda da bu ilgi ve alaka artan bir oranda devam eder ve havalimanımız çok daha başarılı rakamlara ulaşır. Havalimanımızda çalışan arkadaşlarımızın bu başarıda emeği çok büyük, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap