SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2021

14 Ocak 2021 Perşembe - 09:21




Olaylar ve Yaşananlar | 14.01.2021





BALTA HALKLA BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, “ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette azimle, kararlılıkla, inançla ilerliyor; İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi. AK Parti kurucularından Mustafa Aygün’ü de ziyaret eden Balta, “AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresini, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Ankara Milletvekilimiz Selva Çam’ın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Kongrede yeniden Kadın Kolları İl Başkanlığına seçilen Meryem Sürmen’i ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYA DENKTAŞ’I UNUTMADI

CHP Trabzon Milletvekili Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ahmet Kaya, Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti’nin merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı unutmadı. Kaya, “Hayatını Kıbrıs Türklerinin bağımsızlık mücadelesine adayan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurucu Cumhurbaşkanı, büyük lider Rauf Denktaş'ı aramızdan ayrılışının 9. yılında saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

SÜRMEN’İN SÖZLERİ

AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine devam diyen Meryem Sürmen ilk kez göreve atanıp birlikte çalıştığı yönetim kurulunu unutmadı. Sürmen, “Bugün çok heyecanlı bir gündü. Ama ben ilk paylaşımımı 2018’te İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandığım yönetimim için yapmak istiyorum. Çok anımız, harika günlerimiz oldu. Yine bir ve beraberiz. İşte bizi de teşkilat yapan budur” dedi. Yeniden başkanlığı seçilen Sürmen ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar ilçe Başkanı Erdal Uzun ile esnafı ziyaret etti. Başkan Kuvvetli, “Bir dokunduk bin ah işittik.” dedi. Kuvvetli, “Yürüyüşümüzdür Bozkurt, Orta Asya'dan tüm dünyaya. Turan'dır Bozkurt. Kızıl Elma'dır. Çakallara meydanı bırakmamaktır. Ülkü'dür Bozkurt. Dik duruştur, eğilmemek, emir almamak, bükülmemektir. Aslını unutmamaktır. ve Türk'e yaşamdır Bozkurt” paylaşımında bulundu.

HAMZAÇEBİ’NİN İDDİASI

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın vatandaşlara randevu vermediği gibi komisyonda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğunu belirterek, “Elbetteki çalışmalara başladığında TBMM’de bunlar ayrıntısıyla konuşulacaktır. TBMM bu konuda bugün, bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün ama bir gün mutlaka gereğini yapacaktır” dedi Hamzaçebi, “Konut vaadiyle dolandırılan on binlerce vatandaşımız var. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu uygulamak Ticaret Bakanının görevi olduğu halde dolandırılanlarla görüşmüyorlar. Dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunmuyorlar. Bundan dolandırıcılar son derece mutlu” iddiasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap