SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.1.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 13.1.2020

13 Ocak 2021 Çarşamba - 09:55




Olaylar ve Yaşananlar | 13.1.2020





HASAN KARAL BAŞDANIŞMAN

1. Olağan Büyük Kongre’nin ardından Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu, partinin 21 kişilik Genel Merkez Başkanlık Kurulu ve 5 kişilik Uyuşmazlık Çözüm Kurulu üyelerini belirledi. 5 isim de Babacan tarafından başdanışman olarak görevlendirildi. 5 isim arasında Rizeli Hasan Karal da yer aldı. Genel Merkez Başkanlık Kurulu şu isimlerden oluştu:  Abdurrahman Bilgiç, Ali Rıza Babaoğlan, Aysun Hatipoğlu, Birol Aydemir, Burak Dalgın, Canberk Demirci, Doğa Şanlıoğlu, Elif Esen, İbrahim Halil Çanakcı, İdris Şahin, Medeni Yılmaz, Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, Mustafa Uçak, Mustafa Yeneroğlu, Münevver Helün Fırat, Nazlı Seda Vural, Sadullah Ergin, Sanem Oktar, Selma Aliye Kavaf, Yasemin Bilgel. Genel Başkan tarafından Başdanışman olarak görevlendirilen isimler ise Ramiz Ongun, Hasan Karal, Kerem Altun, Ali İhsan Merdanoğlu ve Cem Avşar’dan oluştu.

REVİ’DEN TEŞEKKÜR




AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini ekip arkadaşları ile birlikte başarılı bir şekilde yürüten Haydar Revi yeni dönemde farklı bir görevle partisine hizmet edecek. Revi krendisi ile birlikte görev yapan arkadaşlarına da teşekkürü ihmal etmiyor. Revi, “İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma bu güne kadar gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İnandığımız yolda durmak yok yola devam” dedi. Revi, “Büyükşehir Belediye Meclisi Grup toplantımızda meclis üyelerimizle helalleştik. Birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ve başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi

İDARECİLER GÜNÜ




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu idarecileri unutmadı. 10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı vesilesiyle idarecilerle biraraya gelen Soylu, “Vatandaş memnuniyeti odaklı, sorunlara en kısa yoldan temas eden, aktif, dinamik yeni çözümler üreten, mevzuatın, temayüllerin esiri olmayan vali/kaymakam profili, geçmişin değil geleceğin yönetici profilidir Türk İdare Geleneği, tam da bu yönetici profiline uygun bir gelenektir” paylaşımında bulundu.

ÖRS’TEN BAŞSAĞLIĞI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Örs Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin önemli bilim adamlarından Prof. Dr. Cemil Yapar’ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğu belirterek, “KTÜ mezunları üzerinde emeği çok olan, matematikçi olmakla birlikte kültürel değerlerin önemini talebelerine her fırsatta belleten, Değerli Hocam Prof. Dr. Cemil Yapar'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Bütün sevenlerinin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.




KAYA KAYA GİBİ

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na talip olan Metin Kaya çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partisine, Trabzon’a ve ülkemize hizmet için yola çıktığını ifade eden Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’de bugüne kadar yapılmayanların yapıldığını belirterek çıktığı yolda kendisine ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “Trabzon için inandığımız yolda, eğilmeden, bükülmeden, korkusuzca dosdoğru yürüyoruz” dedi
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap