SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 13.09.2021

13 Eylül 2021 Pazartesi - 08:26




Olaylar ve Yaşananlar | 13.09.2021





AK PARTİ GİRESUN HEYETİ TOPLANDI

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Giresun milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk'ün de bulunduğu toplantıda, Eylül ayı ilçe başkanları değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Başkan Tatlı; milletvekilleri ile birlikte Giresun’un tüm sorunlarını el ele çözeceklerini iletti. Tatlı, “Toplantılarımızı her ay farklı ilçelerde yapmamızın nedeni görülmesi gereken bazı sıkıntıları yerinde incelemektir. Yapılan tüm çalışmalarda hedefimiz Giresun’umuzu daha ileriye taşımaktır” dedi.

BAŞKAN BİBER’DEN TAZİYE MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, görev için gittiği Suudi Arabistan’da şehit olan Ramazan Çakmak için taziye mesajı yayımladı. Başkan Biber, “Artvin Yusufeli ilçemize bağlı Dokumacılar köyü nüfusuna kayıtlı Polis Özel Harekat Ramazan Çakmak görev yaptığı Suudi Arabistan’da şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Artvin’imizin, Yusufeli’mizin, milletimizin başı sağ olsun” mesajını paylaştı.

ZORLU’NUN ÇARPICI İDDİALARI!

Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Cudibey Ortaokulu’yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Zorlu, “Milli eğitim müdürlüğü çocuğun kaydı için Cudibey İlköğretim Müdürlüğüne yazı yazıyor. Demek ki şartları tutuyor. Cudibey İlköğretim kaydı keyfi olarak yapmıyor. Nedenini öğrenmek istiyoruz. Ücret mi isteniyor.? Niye bu keyfiyet? Sayın müdür bey… Eğer bu çocuğun şartları sağlıyorsa; kaydı yap! Yoksa peşini bırakmayız bilesin…” dedi. Zorlu sözlerine çarpıcı iddialarla devam etti: “Aksi bir durum söz konusuysa açıklamanı bekliyoruz. Bir başka veli aradı, öğrenci başına Cudibey’de 3000 TL kayıt parası istendiğini söyledi. Bu iş çok su götüreceği belli” ifadelerine yer verdi. Zorlu, tepkisini “Parası olmayan okuyamayacak mı?” sorusuyla bitirdi. Şimdi gözler Cudibey’e çevrildi.

CHP’Lİ BEKTAŞ’TAN UCUBE TEPKİSİ

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, tarihi Giresun Kalesi’ne izinsiz olarak yapıldığı iddia edilen yapının derhal yıkılmasını istedi. Bektaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Giresun Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca I. Derece arkeolojik sit alanı olarak tescillenmiş tarihsel bir değerdir. Çivi bile çakılması izne bağlı olan Giresun Kalesi’nde yapılan beton yapının hangi aklın ürünü olarak, hangi çevre duyarlılığı ile yapıldığını anlamış değiliz.  O kadar ki beton yapı yanındaki yüzyıllık ağacın kökleri üzerine yapılmış ve hatta yapı yıkılmasın diye kalaslarla ağaca çivilenmek suretiyle sabitlenmiştir.  Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün yaban hayvanları için mücadele ettiğimiz gibi bugün de kültür miraslarımız ve doğal zenginliklerimizi korumaya devam edeceğiz. Kim tarafından yaptırıldığını bilmediğimiz bu ucube yapının derhal yıkılması için gerekli girişimleri başlatmış bulunuyoruz” dedi.

KÖROĞLU’NUN ACI GÜNÜ

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu’nun kardeşi, Rize esnaflarından Hüseyin Köroğlu (63), Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Köroğlu’nun cenazesi, Rize Sahil Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Biz de Karadeniz gazetesi olarak merhum Hüseyin Köroğlu’na Allah’tan rahmet, başkan Ömer Köroğlu’na ve kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap