SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 13.07.2019

13 Temmuz 2019 Cumartesi - 09:23




Olaylar ve Yaşananlar | 13.07.2019





ESİRGEMEZ’DEN KAHYA’YA ZİYARET

MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret ederek kendisi ile istişarelerde bulundu. Esirgemez, ilçede devam eden yatırımlar konusunda Başkan Kahya ile görüş alışverişinde bulundu. Esirgemez, Ardeşen’e daha iyi hizmet etme noktasında birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Esirgemez, Başkan Kahya’ya hayırlı olsun dileklerini de ileterek görevinde başarılar diledi. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ise “MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez,  kardeşimiz hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

AK PARTİ’DE DEĞİŞİM




Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Akçaabat İlçe Başkanlığı, mahalle yapılanmasında yenilenmeye gitti. Muhtarlık görevine seçilen mahalle başkanlarının tamamı değişti. İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe başkanlığında yapılan toplantıda, değişime gidilen mahallelere yeni görevlendirilen mahalle başkanlarının atamaları yapıldı.
3’ü muhtar seçilen 7 mahalle başkanı değişti. İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet İnan’ın teklifi, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin onayıyla AK Parti’nin göreve atanan yeni mahalle başkanları şu isimler oldu: Gümüşlü Mahallesi Muhammet Sarıkaya, Özdemirci Mahallesi Erkan Karpuz, Çiçeklidüz Mahallesi Şefak Aydın, Kuruçam Mahallesi Hüray Balcı, Sertkaya Mahallesi Servet Aygün, Özakdamar Mahallesi Burhan Şentürk, Darıca Mahallesi İbrahim Kanber.

DENİZ ÇERVAGTOĞLU’NA SAHİP ÇIKTI




CHP Rize İl Başkanlığı ikinci yerel yönetim komisyon toplantısını Fındıklı’da gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu ve partililer katıldı. Toplantıda söz alan İl Başkanı Deniz, son günlerde Belediye Başkanı Çervatoğlu’na yönelik karalama kampanyası yapıldığına dikkat çekerek her daim belediye başkanlarının yanında olduklarını söyledi. Deniz, “Son günlerde Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu’na karşı yapılan karalama kampanyalarına, provakatif girişimler karşısında belediye başkanımızın her zaman ve her koşulda yanındayız. Hiç kimse belediye başkanımızı Fındıklı halkıyla beraber kurmuş oldukları meclisleri ve  meci çalışmalarıyla geleceğin Fındıklı’sını inşa etme çalışmasından  vazgeçiremez. Yapılan saldırılar sadece Belediye başkanımıza değil Fındıklı halkına da yapılmıştır” dedi.

VAKFIKEBİR’DEN ÇAĞRI




Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde vatandaşlar yetkililere seslendi. İlçenin Yalıköy Mahallesi’nde yaşanan ölümlü trafik kazaları acı vermeye devam ediyor.

Yetkilileri bugüne kadar yaptıkları çağrılara kulak tıkadığını söyleyen yöre halkı, “Yetkililere sesleniyoruz. Yalıköy Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın can güvenliğini kimler koruyup, kollayacak? Eğer bu bölgede daha önce önlemlerinizi alsaydınız da bu ölümler olmasaydı daha iyi değimliydi? İnsanlara faydası olmayan, her nedense vatandaşların kullanamayacağı yanlış yerlere yapılan alt ve üst geçitler sonucu ölenlerin hesabını kim verecek? Özellikle Kara Yolları yetkililerini göreve çağırıyoruz. Mahalle halkının sesine kulak verin. Artık ölümler son bulsun. Üst geçidimiz, ya da alt geçidimiz bir an önce yapılsın, aciliyeti olan sorunlarımız çözülsün. Bunca kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın da yaşama hakkı olduğu unutulmasın” şeklinde serzenişte bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap