SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 13.05.2019

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 09:40




Olaylar ve Yaşananlar | 13.05.2019





SUÇ DUYURUSU

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanmasına ilişkin, sosyal medya hesapları üzerinden suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı. Vicdanlardan uzak paylaşımlarda bulunanlar için savcılığın başlattığı adil işlem herkes tarafından olumlu karşılandı.

UMUT VAR




Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, AA Bayburt muhabiri ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Nişancı'nın sağ salim evine dönmesini beklediklerini belirterek, “İçimizde hep bir ümit var. Meslektaşımızın sağ salim evine döneceğine inanıyoruz” dedi.

GİRESUN’DAN TEPKİ




Giresun Eynesilli gazeteci Cem Küçük, 31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye Başkanı seçilen ancak YSK kararıyla mazbatası iptal edilen CHP’li Ekrem İmamoğlu’na’ Her şey çok güzel olacak' diyerek destek veren sanatçıların bedel ödemesini istedi. Küçük’ün bu söylemlerine memleketi Giresun’dan ‘haddini aşma’ sözleri ile tepki gördü.

FATSA BELEDİYEDE

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birlikte çalışacağı kadroları oluşturmaya devam ediyor. Şenlikoğlu son olarak bir sene önce Giresun Valiliği İl Özel İdaresi’nde sözleşmeli eğitmen olarak göreve başlayan Derelili hemşehrimiz Talha Fatsa da belediye kadrosuna dahil oldu. Fatsa’nın kurumda danışman sıfatıyla görev yapacağı söyleniyor.  




TEDES BIKTIRDI

Ordu'da uygulanan ve 10 ayda yaklaşık 500 bin sürücüye hız ihlalinden kesilen cezalarla gündeme gelen Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) tepkiler üzerine devre dışı bırakıldı, ancak Sahil Yolu'nda halen duran 19 siyah kule sürücüleri tedirgin etmeye devam ediyor. Trafikte radar korkusuyla psikolojilerinin bozulduğunu öne süren çok sayıda sürücü, kullanılmayan cihazların kaldırılması için emniyet ve belediyeye başvurdu.




İMZA KAMPANYASI

Rize’nin Derepazarı ilçisinde ÇAYKUR’a ait çay fabrikasının yıkılacağı yönündeki karara belediye başta olmak üzere ilçe halkı tepki gösterdi. Belediyenin önderliğinden yıkıma tepki adına imza kampanyası başlatıldı. İlçe ekonomisine büyük katkı sağladığı söylenilen fabrikanın yıkımına “Fabrikana sahip çık” sloganı ile başlatılan kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

VATANDAŞ TEMİZ OTOBÜS İSTİYOR




Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait, Trabzon-Sürmene arası sefer düzenleyen körüklü otobüslerde yolculuk yapan vatandaş otobüslerden şikayetçi. Vatandaş otobüslerin içinin mazot kokmasından, pisliğinden ve kalabalık olmasından şikayetçi. Her gün bu güzergahtaki otobüsleri kullanmak zorunda kalan vatandaşların Büyükşehir Belediyesinden istedikleri ise otobüs seferlerinde artış ve hijyen sağlanması.

TELEFERİKTE YAZ SAATİ

Altın ordu ilçesi ile Boztepe arasında hizmet veren teleferik hattının çalışma saatlerinde yaz sezonu uygulamasına geçildi. Teleferik hattı sabah 08:00 ile akşam 24:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap