SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 12.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 12.12.2020

12 Aralık 2020 Cumartesi - 09:44




Olaylar ve Yaşananlar | 12.12.2020





SANATÇI KESKİNİN ANNE ACISI

Trabzon’un yetiştirdiği sanatçılardan kemençe üstadı Yusuf Cemal Keskin’in annesi Behiye Keskin 87 yaşında hayatını kaybetti.  Merhum Mustafa Lütfi Keskin’in eşi Behiye Keskin dün Trabzon’un Dernekpazarı ilçesi Günebakan köyünde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Keskin ailesine başsağlığı, Behiye Keskin’e Allah’tan rahmet diliyoruz.

KALBİNİZİ SAĞLAM TUTUN

İYİ Parti İstanbul Milletvekili, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Karabağ'dan Azerbaycan'a gelen soydaşlarımız anahtarlarını hiç atmamışlar; bir gün mutlaka evimize döneceğiz diye açarlarını kalplerinde saklamışlar. Kalbinizi sağlam tutun. Yarım kalmış hasret ve ümitlerinizin, mürüvvetini göremediğiniz ülkünüzün açarlarını iyi saklayın. Azerbaycan'ın Karabağ zaferi, sahada kazanılan zaferin masada kaybedileceği bir sürece asla girmemelidir. Kadim Türk toprakları, Rusya'nın inisiyatifine bırakılmamalıdır” yorumunda bulundu.

AVCI’NIN TESTİ POZİTİF

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileri göstermesi üzerine dün yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıktı. Avcı'nın Ankara'da Şehir Hastanesinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Biz de Karadeniz gazetesi olarak milletvekili Avcı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

GÜNNAR’DAN BAŞSAĞLIĞI

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Adnan Günnar, “Teşkilatımızın emektar, cefakar neferlerinden Aytaç Beder’in babası ve Adem Beder’in ağabeyi merhum Adnan Beder’in vefatını derin bir teessürle ögrendim. Allah (c.c.) rahmet eylesin. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerimle” dileğinde bulundu.

GÜLTEKİN’DEN BAKAN VARANK’A ZİYARET

23 Ekim’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Doğu Karadeniz Bölgesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na (DOKAP) atanan Ardeşen eski belediye başkanı Hakan Gültekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yapan Gültekin, “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanımı TBMM’deki genel kurul öncesi ziyaret ederek istişarede bulunduk. Yeni sanayi ve teknoloji hamleleri ile bizlere yön ve heyecan veren, Kabinenin en çalışkan üretken olan Bakanımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

GÜMÜŞHANE KENT MEYDANI

Kent meydanıyla ilgili konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “20 bin metrekarelik alanda yer altı çarşısı, yer altı otoparkları ve meydan düzenlemesi var. Adı da millet bahçesi (Kent meydanı) olacak. TOKİ’ye dün evraklarımızı verdik. Bu konuda onlar da çalışmalarını başlattılar. Kış sezonunun verimli bir şekilde geçmesini istiyoruz. Adliye ile ilgili sorun da aşıldı. FETÖ’den alınan Ali İpek Yurdu’nun adliye binası olması noktasında çalışma var. Modern kent olma yolunda önemli adımlarımızdan birisi oldu bu iş” ifadelerini kullandı.Sanatçı Keskin’in anne acısı Trabzon’un yetiştirdiği sanatçılardan kemençe üstadı Yusuf Cemal Keskin’in annesi Behiye Keskin 87 yaşında hayatını kaybetti.  Merhum Mustafa Lütfi Keskin’in eşi Behiye Keskin dün Trabzon’un Dernekpazarı ilçesi Günebakan köyünde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Keskin ailesine başsağlığı, Behiye Keskin’e Allah’tan rahmet diliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap