SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 12.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 12.06.2019

12 Haziran 2019 Çarşamba - 11:20




Olaylar ve Yaşananlar | 12.06.2019





SAİT GÜRSOY VATANDAŞLA İÇ İÇE

Arsin Belediye Başkanı Mehmet Sait Gürsoy, adaylığı döneminde olduğu gibi belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden beri vatandaşlara dokunmaya devam ediyor. Gürsoy, fırsat buldukça halkın hem acı hem de mutlu gününde yanında olmaya gayret gösteriyor. Vatandaşların cenazelerine ve düğünlerine katılan Gürsoy’un bu davranışı takdirle karşılanıyor.

DENİZ’İN ÖNERİSİ YANKI UYANDIRDI




CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’in şehir içi trafiğinin rahatlatılması için gündeme getirdiği bazı caddelerdeki yolların trafiğe kapatılarak yayaların hizmetine sunulması önerisi şehirde yankı uyandırdı. Rize'deki bazı vatandaşlar bu öneriye olumlu bakarken bazıları ise bunun yapılmasının çok zor olacağı görüşünde. Öneriye olumlu bakan vatandaşlar, uzman ekip dahilinde projenin hayata geçirilebileceğini ve bazı şehirlerde bu uygulamanın yapıldığını ifade ettiler. Öneriye sıcak bakmayanlar ise Rize’deki yol ağının çok dar olduğunu, bu yüzden caddelerin trafiğe kapatılmaması gerektiğini dile getirdiler.

ÇAMLIHEMŞİN’DE TARİHİ REKOR




Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı ziyaretçiler adeta Rize’ye akın etti. Rize’nin özellikle Çamlıhemşin ilçesine giden tatilciler burada Ayder Yaylası başta olmak üzere Gito Yaylası'nı gezdi. Ziyaretçiler burada keyifli dakikalar geçirirken turizmcileri ve yöre esnafını da ihya etti. Yetkililer, ramazan tatili boyunca Çamlıhemşin’e 50 binin üzerinde turistin geldiğini belirterek, bu rakamın 9 günlük bayram tatili için tarihi bir rakam olduğunu dile getirdi.

CANLI’YA YENİ GÖREV

MHP'den üç dönem Gümüşhane Belediye Başkanlığı yapan, 24 Haziran 2016 tarihinde Gümüşhane'den milletvekili seçilen Mustafa Canlı, seçimlerin akabinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Katı Atıkları Ayıklama Enerji Değerlendirme Bilgisayar İnşaat Nakliyat ve Taahhüt Yemek Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (BELKA) yönetim kurulu üyeliğine atandı. Canlı, facebook hesabından yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi BELKA A.Ş yönetim kurulu üyeliğine atanmış bulunuyorum. İnşallah kamu kaynaklarını toplum yararına iyi kullanan, güzel işler yapılmasına katkı koyan işler yapmak Yüce Mevla'm nasip eder" dedi.




TOK BAŞKAN YARDIMCISI

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanlığına seçilen Aziz Nas göreve başladıktan sonra ilçenin sorunlarının ve vatandaşların dertlerinin çözümü adına yoğun çalışma temposu gösterirken çalışma arkadaşlarını da belirlemeye devam ediyor. Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Seyit Tok Kelkit Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Tok’un başkan yardımcılığı görevine atanması ilçede olumlu bulundu. Tok’a başarılar diliyoruz.




BU SERGİ KAÇMAZ!

Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi, Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayburt Belediyesi, Bayburt Valiliği ve PTT Genel Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri IV. Ulusal Posta Sanatı (Mail Art) Yarışması'nda bu yıl 'Dede Korkut Kitabından Yansıyanlar' teması işlendi. Ülke genelinde bilim ve sanat merkezlerine devam eden öğrenciler Dede Korkut hikâyelerini okuyarak bu hikayelerin özünü yansıtan resimlerini zarf üzerine yaparak eserlerini Bayburt'a gönderdiler. Yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren ve sergilenecek eserler Ankara'daki PTT Pul Müzesi'nde katılımcıların beğenisine sunuldu. Eserler ay sonuna kadar PTT Pul Müzesi'nde sergilendikten sonra temmuz ayında Bayburt'ta Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerinde görücüye çıkacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap