SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 12.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 12.05.2019

12 Mayıs 2019 Pazar - 09:07




Olaylar ve Yaşananlar | 12.05.2019





ÖZTÜRK İDDİASI

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ile ilgili olarak kentte konuşulan iddia çok ilginç. Öztürk’ün isteklerinin AK Parti’de kabul görmediği gerekçesi ile partisi ile ilişkilerini keseceği kulislerde konuşulmaya başlandı. İl belediye başkanlığı seçimlerinde Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na zoraki destek olduğu iddia edilen Öztürk’ün Giresun’da yeni bir parti için nabız yokladığı iddiaları dillendiriliyor. Diğer taraftan Öztürk’ün bugüne kadar partisine karşı gösterdiği  sadakat herkes tarafından bilinirken, böyle bir iddianın seslendirilmesi de manidar bulunmakta.

ORDU GERİLEDİ




Karadeniz Bölgesi’nin inci tanelerinden biri olan Ordu, her alanda farklılığını gösteren il olarak her zaman revaçta olmuştur. Ancak, İllerarası Rekabetçilik Endeksi-2018  onuçlarına göre, genel endekste Ordu 100 üzerinden 10,72 puan ile Türkiye'nin 62’nci rekabet gücüne sahip ili olarak belirlendi. 2015 yılında 56’ncı sırada yer alan Ordu’nun illerarası rekabette 6 basamak gerilemesi üzüntü yarattı.

METİN, TDBB’NİN YÖNETİMİNDE
 



Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) yönetim kurulunun üyeleri belli oldu. Bu kapsamda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 30 farklı ülkeden 1.179 üye belediyesi ile dost ve kardeş ülkelerde yerel yönetimler alanında işbirliği ve dayanışmayı hedefleyen, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

ARAKLI VAKFI

Trabzon’un Araklı ilçesinde görev yapanlar unutulmuyor. Araklı Vakfı Başkanı Hasan Karabela, Genel Sekreter Turan Kuloğlu birlik ve iyilik adına Araklı'da hakim olarak görev yapmış ve ikinci kez başkanlığa seçilen fahri Araklılı Yargıtay Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Ceza Genel Kurulu Üyesi Mehmet Osmanoğlu ve Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Selim Yıldız'ı makamlarında ziyaret ettiler. Hoş sohbetin yaşandığı buluşmada Başkan Karabel ve Kuloğlu günün anısına plaket sundular.




AKÇAABAT’IN YOLU

Yol medeniyettir derler hep. Gelin görün ki Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol sorunu almış başını gidiyor. Vatandaşlar siyasilerin hep cilalı sözler ile millete seslendiğini belirterek,
turizm sezonu yaklaşırken ilçenin yol sorununun hala çözülmediği serzenişinde bulundular. İlçenin yaşadığı yol sorununun çözümüne büyük katkı sağlayacak Güney Çevre Yolu için herhangi bir çalışma yapılmadığını hatırlatan ilçe sakinleri, “Alternatif hiçbir yolu bulunmayan Akçaabat geçişinde uzun araç kuyrukları oluşurken, tüm kesimlerce kabul gören çözüm ise Güney Çevre Yolu ne zaman sonuçlanacak merakla bekliyoruz” dediler.




VAKFIKEBİR KAYMAKAMI

Trabzon’un Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’nın şehitler için yaptığı çalışma, vatandaşlar tarafından takdir edilirken, her ilçeye örnek olması da istendi. Vatandaşlar “Kaymakam Yakuta’nın talimatı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Öğretmeni Çetin Hacıfettahoğlu'nun tasarımı ve Kaymakamlık Yazı İşleri Memuru Hasan Kaba, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü memuru Ali Rıza Çilingir'in de fotoğraf ve bilgi temininde üstün gayretleri ile mükemmel bir eser oluşturuldu. Böyle güzel bir çalışma yaparak meydana getirdikleri eserden dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Vatan size minnettardır” dediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap