SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 11.12.2020

11 Aralık 2020 Cuma - 09:05




Olaylar ve Yaşananlar





AYVAZOĞLU HAYIRLI OLSUN

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu teklifinin 2. turunda görüşmelerini tamamladığımız, Adalet, Hazine ve Maliye, Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı kurumların 2021 yılı bütçelerini kabul ederek çalışmalarımızı sonlandırdık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi. Ayvazoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurul Üyesi, dava büyüğümüz Asım Aykan’ın ağabeyi Cemil Aykan’a Rabbimden rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyorum” paylaşımında bulundu.

ZOR DAKİKALAR

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı, Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, “Milletimizin yararına olacak bir işi yaparken bin dereden su getiren iktidar; Hazine garantili projelerin mal olduğu israfa gelince ses çıkaramıyor. Bütçe görüşmelerinde zor dakikalar geçiriyor. 2023 hedefleri nerede kaldı? Ne oldu 10. Kalkınma Planı’na? Nerede YEP’ler? Nerede hedefler ve sonuçlar? Doğru siyaset, doğru bilgilendirme ile yapılır” dedi.

PROFESYONEL YALANCI

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Muş, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yalan rüzgarına devam ediyor. ‘Saraya giden CHP'li’ dedi yalan çıktı! ‘Saray'dan para alan CHP'li’ dedi, o da yalan çıktı. Şimdi de HDP'lilerden çok HDP'nin derdine düşerek ‘Yeni parti kurdurup HDP'yi parçalayacaklar’ demiş. Ne diyelim? Profesyonel yalancı!” dedi

ZEYBEK’İN SÖZLERİ

CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Gökhan Zeybek, “590 bin ailenin doğalgazı, 123 bin ailenin elektriği kesilmiş durumdayken Saray iktidarı ‘Eve ekmek götüremiyorum’ diyen vatandaşa çayı uygun görüp, Tunus’a 5 milyon $, Nijer, Kongo ve Nijerya’ya çeşitli hibelerde bulunuyor! Türkiye'ye ne zaman yardım yapacaklar merak içindeyiz!” açıklaması yaptı.

MODA YALANLAR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, "Türkiye’de 18 yıl önce araba yoktu, kadının adı yoktu, Türkiye’de kadınlar seçilme hakkına 2013’te Cumhurbaşkanımız sayesinde kavuştu” sözlerine, “AK Parti milletvekillerinin son dönem moda yalanları” ifadesi ile tepki gösterdi.

ESNAF BORCU NASIL ÖDESİN

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı olmadan tüm insanların eşit ve özgür yaşadığı, insan onuruna yakışan bir gelecek diliyorum” dedi. Hamzaçebi, “Banka müdürü, lokanta sahibini arayıp pandemi sürecinde verdiğimiz krediyi öde diyor. Lokantalar kapalı ve geçim derdindeyken esnaf bu borcu nasıl ödesin? Bari sattığınız 128 milyar doların 1 milyar dolarını işyerleri kapalı olan esnafa ve çalışanlarına verseydiniz” sözleri ile iktidara seslendi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap