SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2020

11 Temmuz 2020 Cumartesi - 09:41




Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2020





DR. SİVRİ GÖREVİ DEVREDİYOR

Trabzon Tabip Odası başkanlığını 2 yıl boyunca başarıyla yürüten Dr. Ebru Sivri görevini Pazar günü, Dr. Kibar Yaşar Güven’e devredecek. Görev süresi dolduğu için başkanlığa aday olamayan Sivri, dün bir veda mesajı yayımladı. Mesajında kendisine destek veren yönetim kuruluna, meslektaşlarına, genç doktorlara, ailesine, sevenlerine ve basın mensuplarına teşekkür etti. Bizde Karadeniz Gazetesi olarak, 2 yıl boyunca iletişimde olduğumuz Başkan Sivri’ye basın mensuplarına odanın kapısını sonuna kadar açarak, kamuoyunu aydınlatmaktan kaçınmadığı için teşekkür ediyor, yeni seçilecek olan Dr. Kibar Yaşar Güven’e de görevinde başarılar diliyoruz.

BAŞKAN EKİM’DEN DESTEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Aslan Güner Meclis toplantısında Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan üst geçide asansör yapılması konusunda istekte bulundu. 8 Temmuz çarşamba günü gerçekleşen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında söz alan Akçaabat meclis üyesi Aslan Güner, Başkan Zorluoğlu’ndan Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan üst geçide asansör yapılması konusunda istekte bulundu. Güner’in bu konudaki talebinin yerinde olduğunu belirten Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, Güner’e destek verdi.

O DEVİR BİTTİ

İYİ Parti Ordu Altınordu İlçe Medya Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurgül Temel, kadınların her alanda aktif hale geldiğini belirterek, “Kır belini, otur evinde, devri bitti” dedi. Nurgül Temel, kadın üzerinden ahlaksızca yapılan siyasetin ülkemize kadına yönelik şiddet, cinayet, istismar ve cinsel saldırıda üst noktalara taşıdığını belirterek, iktidar mensuplarının, “karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etme”, “başı açık kadın perdesiz eve benzer, ya kiralıktır ya satılıktır” söylemleri ile kadınları değersiz kılmaya çalıştıklarınısöyledi. Temel, “Unuttukları bir şey var! Bir erkeği eğitirseniz bir kişiyi yetiştirmiş̧olursunuz. Bir kadını yetiştirirseniz bir aile yetiştirmiş̧ olursunuz. Görülüyor ki ilerleyen ve gelişen toplumlarda kadına ne kadar değer verilirse o toplumun eğitim seviyesi de refah seviyesi de ekonomi seviyesi de ilerlemiş̧olur. Kadının önemi İşte bu kadar nettir! Eğer sen dur demezsen yarın senin kadınlarına da bu çirkinliklerini yapılacağı aşikârdır. Kadınlarımız ve iyi Parti’de görev alan kadınlarımız Akşener’den Ümit alarak, ‘Artık ülkenin kaderine el koymak zamanı geldi’ diyerek her alanda aktifleşmeye başlamışlardır. Birlik olursak cesur olursak kazanırız, güçlü aile olursak güçlü gelecek yetiştiririz” dedi.

BAYGÜKAB TOPLANDI

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Meclis Toplantısı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde gerçekleştirildi. Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,Bayburt Belediyesi Meclis Üyeleri Cüneyt Keskin, Osman Nuri Tuluğ ile Bayburt ve Gümüşhane ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek yapılacak çalışmalar hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap