SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2021

11 Mayıs 2021 Salı - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2021





ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Trabzon Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensupları tarafından kahpece şehit edilen Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, Anneler Günü’nde unutulmadı. Elini öptüğü Ayşe Bülbül'e çiçek veren Koçhan, "Ayşe teyzeciğim, bizi de bir evladın kabul et. Anneler Günün kutlu olsun" dedi.  Anne Bülbül ile bir süre sohbet eden Koçhan, şehit Halit Avcı'nın annesi Fatma Avcı ile şehit Hasan Yiğit’in annesi Fatma Yiğit’i de ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

TEBRİK EDERKEN BİLE MUHALİF…

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Meclis’e girdiği günden bugüne ortaya koyduğu muhalefet anlayışıyla hep dikkatleri üzerine çekti. Özellikle ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunu en çok o sordu… Önceki akşam Adana Demirspor ve Giresunspor Süper Lig’e çıktı. Şimdi diyeceksiniz ki, bunun 128 dolar veya Ahmet Kaya ile ne ilgisi var? İlgi ve bağlantıyı biz değil Kaya’nın kendisi kurdu. Adana’nın plakası 01 ile Giresun’un plakası 28’i birleştirdi. Kaya her iki takımın şampiyonluğu tebrik ederken, iktidara da gönderme yapmayı ihmal etmedi. Kutlamasında ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunu araya sıkıştırmayı mizahla birlikte gerçekleştirdi.

AVCI YENİDEN GÖREVDE…

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir A takımını belirledi. Erkan Kandemir’in çok güvendiği isimlerin başında gelen AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yeni dönemde Kandemir’in yardımcısı olarak görevine devam edecek.  İşte Kandemir’in yeni dönemdeki teşkilat başkan yardımcıları: Muhammed Avcı: Karadeniz, Mustafa Köse: İç Anadolu, Halis Dalkılıç: Marmara Abdülkadir Özel: Akdeniz Metin Bulut:, Güneydoğu Anadolu: Abdullah Ağralı, Doğu Anadolu: Murat Baybatur.

BAYRAKTUTAN’IN RAPORU

CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, nisan ayı faaliyet raporunu açıkladı. Bayraktutan, “Söz verdiğimiz gibi her ay faaliyet raporumuzu açıklamaya devam ediyoruz. Nisan ayında da bir dizi ziyarette bulunarak Artvin ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın ve belediye ve ilçe başkanlarımızın sorun ve taleplerini dinledik ve bunları TBMM’de gündeme getirmeye devam ediyoruz. Faaliyetlerimiz arasında önemli hususlardan biri çay için verdiğimiz mücadeledir. Çay üreticilerinin sorunlarının tespit edilmesi ve taleplerinin incelenerek gerekli düzenlemelerin yapılması amacıyla hazırladığımız Meclis Araştırma Önergesini TBMM Başkanlığı’na sunduk” dedi.

HOPA’YA VEDA ETTİ

Yaklaşık 2 yıldır Türkiye İş Bankası Hopa Şube Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Kurt Adıyaman’ın Besni ilçesine tayin oldu. Kurt veda ziyaretleri kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi. Kısa süren ziyaretin sununda Başkan Akyürek hizmetlerinden dolayı şube müdürü Kurt’a hem teşekkür etti hem de hediyelik çay paketi vererek Hopa TSO ve üyeleri adına kendisine yeni görevlerinde başarılar diledi.  
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap