SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2019

11 Mayıs 2019 Cumartesi - 09:24




Olaylar ve Yaşananlar | 11.05.2019





BAŞKAN METİN MÜJDEYİ VERDİ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı projesinin yaz sezonunda tamamlanacağını bildirdi. Metin, projede yer alan otoparkın ilk katını birkaç hafta içerisinde açacaklarını belirterek, “Proje üzerindeki imalat devam ediyor. 1-2 hafta içerisinde hem yaya kullanımına hem de birinci katın araç alımına başlamak için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İçerisinde 2 katlı 600 araçlık kapalı otoparkı, asansör ve üst kısmında bebek bakım odası, lavabolar ve sosyal donatıları barındıran meydan projemiz merdivenli üç çıkış noktasına sahip. İnşallah bir hafta içinde otopark hizmetinden yararlanacağız. Şu anda havalandırma ve zemin çalışmaları devam ediyor” dedi.

SP’Lİ GENÇLER GÖREV BAŞINDA




Saadet Partisi'nin Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Samsun İl Gençlik Kolları, "Gönüllü Belediyecilik" projesi kapsamında Çanakçı'da bir araya geldi. 30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin kazandığı Giresun'un Çanakçı ilçesinde bir araya gelen Doğu Karadeniz Bölge Gençlik Kolları, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım’a yardım için kolları sıvadı. Temizlikten bahçe bakımına, peyzaj çalışmasından proje önerilerine kadar belediye personeli ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştiren Saadet Partili gençler, Karınca Kalesi'nde de çalışarak Çanakçı'ya gönüllü hizmet ettiler.

BAKAN PAKDEMİRLİ RİZE’YE GELİYOR




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti. Avcı, yaş çay kilo taban fiyatının açıklanması için 16 Mayıs’ta Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin Rize'ye geleceğini kaydederek, "Açıklanacak olan fiyatın ve alınan kararların ilimize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

PEKMEZCİ’NİN KONUĞU

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Bilgin Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Bilgin, Belediye Başkanı Pekmezci’ye görevinde başarılar dileyerek kendisiyle bir süre sohbet etti. Pekmezci ise "Hemşehrimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin’in böylesine önemli görevlerde bulunması bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı diliyorum” dedi.




İŞİMİZİ GERİ VERİN

Arhavi’de çay üretimini 1 yıl askıya alan Lipton Çay Fabrikası çalışanları fabrika önünde eylem yaptı. Eylemde tüm siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK’lar, işçilere ve yakınlarına destek vererek Lipton’un faaliyetinin devam etmesini istediler. 89 kişinin çalıştığı Lipton’a ait çay fabrikasının üretimi askıya almasıyla işçilerin mağdur olacağını dile getiren eylemciler ellerinde ‘İşçi kardeşliği', 'Hak verilmez alınır', 'Yaşasın onurlu mücadelemiz', 'Emek en yüce değerdir' yazılı dövizler taşıyarak, 'Ölmek var dönmek yok' sloganları attı. Eylemciler işverenin kendileri ile masaya oturarak mağduriyetin ortadan kaldırılması noktasında taleplerini kabul edene kadar eylemlerini sürdüreceklerini haykırdılar.




ORDULU GİZEM

Venüs Sultanlar Ligi şampiyonu olan Vakıfbank bu mutluluğu yaşarken, Ordu’da da ayrı bir sevinç vardı. Takımın ön liberosu olan ve yılın en iyi liberosu seçilen Gizem Örge Güner anne tarafından Ordulu. Gizem, “Bu sezonu böyle bir kupayla, hak ettiğimiz şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarımla, tüm ekiple gurur duyuyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap