SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.04.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 11.04.2024

11 Nisan 2024 Perşembe - 10:22




Olaylar ve Yaşananlar | 11.04.2024





KAYA’DAN TRABZON’A BAYRAM HEDİYESİ

CHP Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Şeker tadında bir bayram yaşıyoruz. Tüm milletimizin bayramını kutluyorum. Bu bayramı 365 güne yaymak bizim elimizde. Vatandaşa kapısı gönlü açık belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Tek derdimiz hemşehrilerimize hizmet etmek. Tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz. Kent lokantası için söz vermiştik, kent lokantası için yer bakıyoruz. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, Trabzon’da bir söz vermişti. Emeklilerimize 1,5 liraya çay içirebileceğimiz, onların da arkadaşlarıyla sohbet etme olanağı bulacağı, insan onuruna yaraşır şekilde, çayını kahvesini içebileceği bir mekan arayışını da sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasında olacağız. Devraldığımız belediyeyi tahlil etmek için belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte belediyemizdeki bütün birim müdürlerimizle toplantı yaptık. Her birinden personel durumumuzdan, mali durumumuza kadar her birinden bilgi aldık. Çok iç açıcı bir tablo olmadığını söyleyebilirim. Ancak biz şikayet etmek için değil, dertlere derman olmak için göreve talip olduk. Bütün gücümüzle ‘ne yapabiliriz’ düşüncesine odaklanacağız. Şehrimize katacaklarımıza odaklanacağız. Vatandaşımıza vereceğimiz hizmete odaklanacağız. Ortahisar Belediyemizde güler yüzlü personelimizle, kapısı, gönlü açık bir anlayışla Trabzon’umuza hizmet edeceğiz. Bunun için çıktığımız yolda Allah inşallah bizleri de, kimseyi de mahcup etmesin” dedi.

GİRESUN BELEDİYE MECLİSİ

Giresun Belediye Meclisi birinci ve ikinci başkan vekillerini ve komisyon üyelerini belirledi. Yapılan gizli oylama Birinci Başkan Vekili: Taner Yazıcı, İkinci Başkan Vekili: Alptuğ Kaan Kara oldu.
Önümüzdeki dönem görev yapacak komisyon üyeleride şu isimlerden oluştu: Plan Bütçe Komisyonu: Erkan Hacak, Mehmet Yılmaz, Salih Önal, Fahri Uzun, Hamdi Önde. İmar Komisyonu: Senih Bayramoğlu, Hüseyin Rüştü Karaibrahim, Taner Yazıcı, Salih Özdemir, Nuri Karaman. Cadde ve Sokak İsimleri Komisyonu: Onur Konar, Hüseyin Karakuş, Özcan Konal, Abdullah Önal, Güray Kubilay Yaman.Trafik Komisyonu: Erkan Mutlu, Mustafa Öztürk, Alptuğ Kaan Kara, Abdullah Önal, Hamdi Önde. Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu: Ayça Kozluca, Evrim Özkan, Zehra Gülşah Bora Bozat, Hatice Kocaoğlu, İbrahim Tuğrul Unat. Tarihi Kentler Birliği Üyeleri: Mustafa Öztürk (Asil), Hüseyin Rüştü Karaibrahim (Yedek) Giresun İli Katı Sıvı Atık İçme Suları Birliği Üyeleri: Hüseyin Rüştü Karaibrahim, Taner Yazıcı, Mehmet Yılmaz, İlyas Palak, Alptuğ Kaan Kara, Erkan Hacak, Ayhan Özince, Senih Bayramoğlu.Kent Konseyi Üyeleri: Özcan Konal, Hüseyin Rüştü Karaibrahim, Onur Konar, İlyas Palak, Erkan Mutlu, Taner Yazıcı, Erkan Hacak, Salih Önal, Mehmet Yılmaz.

KARAMAN’A BAŞARILAR

Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanın Prof. Dr. Yakup Kahraman görevine başladı. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Yakup Kahraman’ı ziyaret etti. Rektör Türkmen, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “Prof. Dr. Rafet Metin hocama Dekanlığı süresince sunduğu katkı için minnetlerimi; Prof. Dr. Yakup Kahraman hocama ise başarı dileklerimi bildiririm” dedi. 

URALOĞLU GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Trabzon' geliyor.
Bakan Uraloğlu, bugün Trabzon'da olacak. Uraloğlu, bugün AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı'na katılacak. Daha sonra 15.30'da Düzköy'de bayramlaşma gerçekleştirecek. Uraloğlu'nun Trabzon'daki son durağı ise Çayırbağı olacak. 17.30'da vatandaşlarla bir araya gelecek olan Uraloğlu, Trabzon programını tamamlayacak.

ACI KAYIPLAR

DP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un amcası Ordu Altınordu ilçesi Delikkaya Mahallesi eski muhtarlarından Kaya Enginyurt vefat etti.  Dün amcasını toprağa veren Enginyurt’ta başsağlığı, merhum Kaya Enginyurt’a Allah’tan rahmet diliyoruz. CHP Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazmaz’da yaşamını yitirdi. Kazmaz dün sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap