SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.03.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 11.03.2024

11 Mart 2024 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 11.03.2024





BAKAN URALOĞLU’NUN ‘ÖZDEMİR’E DESTEK’ SÖZÜ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Yomra için verdiği müjdeler büyük bir sevinçle karşılandı. Geçtiğimiz hafta Yomra’ya gelerek Cumhur İttifakı AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir’in projelerini inceleyen Uraloğlu’nun “Başkan adayımız Abdulkadir Özdemir’in Yomra için yapılacak olan projelerini inceledim. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında her zaman yanında ve destekçisi olacağım” demesi Yomralılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, “Abdulkadir Özdemir Başkanımızın projeleri Yomra’nın geleceğidir. Sayın Bakanımızın Yomra projelerine verdiği destek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yomra’mızı AK Parti belediyeciliğiyle kavuşturmak için seçimleri dört gözle bekliyoruz. İlçemizde daha önce hayal bile edilemeyen bu projelerin önümüzdeki süreçte hayata geçecek olması bizleri heyecanlandırıyor. Sayın Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştular.

MEYDAN PARKI KİME HİZMET EDİYOR?

Trabzon’un en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Alanı Meydan Parkı artık lüks bir tercih yeri oldu. Eskiden burada emekliler, aileler kadınlı-erkekli bir araya gelir, sohbet eder çay içerlerdi. Şimdi Meydan Parkı yazın Araplara ve durumu iyi olanlara hizmet veriyor. Çay pahalı, yeme-içe pahalı. İşletmeci elbet kendince haklı, maliyetler yüksek. Oysa burası Trabzon Büyükşehir Belediyesinin mülkü. Hazır şu yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye başkan adayları Trabzon’da vatandaşa “Burası yeniden halkın rahatça gelip oturacağı, şöyle çayı 5 TL’den içebileceği bir mekan olacak” sözü verebilir mi acaba? Vallahi ne güzel olur! Yazık, bu kadar vatandaşı meydanın en güzel yerinden mahrum etmeyin, bir çözüm arayışında olun.

HANİ MUHTARLAR TARAFSIZDI?

Muhtarların seçimlerde bağımsız kalmasını her fırsatta dile getiren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk Trabzon’da neden sadece AK Parti adaylarının tanıtım törenlerinde boy gösteriyor? “Hani muhtarlar devletle vatandaş arasında köprüydü, hani muhtarların sağ ile sol ile işi olmazdı? O zaman Aktürk de gereğini yapsın, tarafsız kalmayı denesin” diyen muhalefet cephesinden ciddi anlamda tepkiler var. Bekir Aktürk bakalım bu konuda bir açıklama ya da yorum yapar mı?

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN BAŞARISI

Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği  Sadettin Okay, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu, Trabzon Giresunlular Derneği Başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin bir araya gelerek oluşturdukları Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu çok önemli bir dayanışma örneği sergileyerek Trabzon şehri için büyük bir ihtiyaç olan hasta yakınları refakatçi evi projesini bütün belediye başkan adaylarına kabul ettirdiler. Trabzon’a şifa aramak için bölge illerden gelen hasta yakını vatandaşlarımız konaklama noktasında çok ciddi sorun yaşıyor. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Ahmet Genç, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ile birlikte bu projeyi en kısa zamanda hayata geçirme sözü verdi. Aynı şekilde CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya da refakatçi evi konusunda söz verdi.

O KAMYONUN LASTİĞİ PATLAK!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan’ın ikonik kamyon kasası pozunu verdi. Erbakan’a Suat Kılıç da eşlik etti. 30 yıl önce baba Erbakan'a, dönemin İBB adayı Recep Tayyip Erdoğan eşlik etmişti. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan’ın 1994'te Refah Partisi’nin genel başkanlığını yaptığı sırada yerel seçimlerde Erdoğan ile çektirdiği ikonik kamyon kasası pozunu tekrarladı. Trabzon’da bu durumu AK Parti’nin kurucu il yöneticilerinden birine sorduk… “O kamyonun lastikleri patlak çünkü direksiyonda rahmetli hocamızın ne şimdilerde ruhu var ne de dava anlayışı keşke bunu anlayabilseler. 31 Mart’ta onlar da sandıkta dersini alacaklar” şeklinde ilginç bir cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap