SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |10.11.2019

Olaylar ve Yaşananlar |10.11.2019

10 Kasım 2019 Pazar - 09:35




Olaylar ve Yaşananlar |10.11.2019





BIYIK İMARI MASAYA YATIRDI

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu ile görüşerek ilçedeki imar sorunları konusunda karşılıklı istişarede bulundu. Sorunların çözümü noktasında Ustaömeroğlu’ndan destek alan Bıyık, bu davranışı ile ortak akla ve uzman görüşe ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bıyık, “Mimarlar
 Odası Trabzon Şubesi Başkanı Sayın Gürol Ustaömeroğlu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, önemli imar sorunları bulunan Yomramızda, bu sorunların çözümüne dair fikir alışverişinde bulundum” dedi.




KARAGÖZ’DEN MÜJDE VAR

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçede taksi durağı kurma çalışmalarında sona gelindiğini müjdeledi. Yaklaşık 2 ay içerisinde ihaleye çıkacaklarını kaydeden Karagöz, “Belediye bütçemize gelir getirme ve ilçemizde istidam yaratma adına ve aynı zamanda büyük bir ihtiyaç hissedilen, sosyal sorumluluk açısından da önemsediğimiz projelerimizden olan ilçemizde ‘taksi’ durağı kurma çalışmalarında sona yaklaştık. Bir buçuk veya iki ay içerisinde ihaleye çıkarız. Arkadaşlar şartname çalışmalarına başladı. İhale günü ve şartnamesi belediyemizin resmi sitelerinden yayınlanacak. Vatandaşlarımız buradan takip edebilirler. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

FİDAN DİKİMİ




Artvin Valiliğinden yapılan açıklamada, Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında; Artvin ilinde Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un Başkanlığında, Artvin Orman Bölge Müdürlüğünün koordinesiyle, yeşilin her tonuyla toprağa hayat, canlılara nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliğinde; Artvin il, ilçe ve köylerinde toplam 33 noktada 7.000 kişinin katılımıyla, 11.11.2019 Pazartesi günü saat 11.11’de kamu kurum ve kuruluşları, emniyet teşkilatı, askeri birlikler, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla 100.000 adet fidan toprakla buluşturulacağı belirtildi. Fidan dikme etkinliğine tüm halkın davetli olduğu bildirildi.

İŞLER ORDU’DA




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen 61. Hükümet Başbakan Yardımcısı, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler’i ağırladı. Başkan Hilmi Güler, “Bugün burada değerli siyasetçimiz Emrullah İşleri ağırladık. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan yatırımlar ve yapılacak yatırımlarımızı ele aldık. İnanıyorum ki yapacağımız kuvvetli iş birliği sayesinde alacağımız yatırımlarla ilimiz çıtayı daha da yukarılara çıkaracaktır. İlk günden bu yana verdiğimiz sözlerimizin hepsini yapmaya başladık” diye konuştu. Ordu’nun turizm cenneti olabilecek bir il olduğunu belirten Prof. Dr. Emrullah İşler ise “Gerçekten turizm cenneti olabilecek bir ilimiz. Ordu’nun bu güzelliğine kıymetli Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli abimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlık yapıyor olması apayrı bir önem taşıyor. İnanıyorum ki sizlerle birlikte Ordu daha güzel hizmetleri de alacak. Tecrübeleriniz ile çok güzel işler yapacaksınız” dedi

TOSUNOĞLU’NUN ZİYARETLERİ

Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğluve ekibi eğitimde başarıyı daha da artırmak için işi sıkı tutuyor. Tosunoğlu ve beraberindeki heyet, 23 Nisan İlkokulu 2. Sınıfta öğrenim gören üçüz öğrencilerin ailesini evinde ziyaret etti. Müdür Tosunoğlu, bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparken, okulöğrenci- veli ilişkisini sağlamlaştırarak, öğrencilerin gelişimini olumlu yönde desteklediğini dile getirdi. Ziyarette Müdür Tosunoğlu’na İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Şube Müdürü Fazlı Çiçek, AR-GE Birimi Üyeleri Ekrem Genç ve Davut Karakayalı, 23 Nisan İlkokulu Müdürü Ertuğrul Ersan, Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Özdemir ve Sınıf Öğretmeni Hülya Güngör eşlik etti.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap