SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2024

09 Nisan 2024 Salı - 08:54




Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2024





AYDIN’DA SAHAYA İNİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 27 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın da geçtiğimiz günlerde genel başkan adayı olduklarını duyurmuşlardı. Önceki gün bu köşeden eski bakan İYİ Parti Ankara Milletvekili Trabzonlu hemşehrimiz Koray Aydın’ın da İYİ Parti Genel Başkan adayı olacağını ilk kez duyurmuştuk. Aydın’ın da kısa sürede adaylığını açıklayıp sahaya inip delegelerle temas kurması bekleniyor.

SİYASETE DEVAM ETMEYEBİLİR

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı  estetik cerrahı Dr. Muhammet Erkan yerel seçim sürecinde bütün olumsuz koşullara rağmen önemli bir gayret gösterdi. 19 bin 307 oy alan Erkan kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek yerel seçim sonuçlarının her kesim tarafından doğru okunması ve samimi bir şekilde analiz edilmesini dile getirdi. Güleryüzü kurduğu ikili  ilişkiler özellikle gençler üzerinde büyük etki bıraktı. Erkan’ın  siyasete devam noktasında henüz bir kararı yok muhtemelen partisinin kongre sürecini takip edecek ona göre de bir karar verecek.Dr.Muhammet Erkan’ın mesleğine dönüp işlerine ağırlık vermesi bu süreçte daha ağır basıyor

ORDUEMİN ELLERE TESLİM

Ordu Emniyet İl Müdürü Atilla Aksoy Trabzon’da dostları ile oldukça mütevazi bir ortamda iftarını açtı. Aksoy’un İlk Emniyet Müdürlüğü ili Ordu oldu..Elazığ’lı Aksoy müdür Sakarya-Erzincan ve Gaziantep illerinde de göre yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesin de uzun dönemdir görev yapan Atilla Aksoy 2023 yılında Ordu İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapıldı .Evli ve iki çocuk babası olan Atilla Aksoy mesleğine olan aşkı toplumla olan güzel diyalogları ve başarılı bir kariyeri ile Ordu ilinde kısa zamanda kendini  kabullendirdi. . Samimiyeti-güler yüzü ve vefalı bir kişiliği çevresi tarafından sevilen bir kişilik olan Atilla Aksoy’un Ordu ilimize ciddi anlamda katkısı olacağını düşünüyoruz

TEK EMEKLİ ŞEHRİ TRABZON

AK Partinin aldığı 12 Büyükşehir Belediyesinden 11’inde emekli nüfus oranı yüzde 30 altında olarak kaydedildi. Emekli nüfusu yüzde 30 üzerinde olan ve AK Parti’nin seçimi kazandığı tek büyükşehir ili Trabzon oldu..AK Parti’nin kazandığı Doğu Karadeniz Bölgesinde Giresun ve Artvin’de İl belediye başkanlığını CHP kazanırken, Giresun’da emekli oranı yüzde 50.4, Artvin’de emekli nüfus oranı yüzde 53,6 oldu.Bölgede diğer illeri Cumhur İttifakı alırken, AK Parti’nin aldığı Ordu’da emekli oranı yüzde 27, Rize’de emekli oranı yüzde 50.4, MHP’nin aldığı Gümüşhane’de emekli oranı yüzde 38.8, Ak Parti’nin aldığı Bayburt’ta emekli oranı yüzde 36,6 olarak kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap