SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2021

09 Nisan 2021 Cuma - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 09.04.2021





KOÇ’TAN KISITLAMA ÇAĞRISI

Rize Bakkallar ve Bayile Odası Başkanı Galip Koç, ramazan ayında bakkalların saat kısıtlamasının dışında tutulmasını istedi. Koç, açıklamasında, “Bakkal amcalarımızı saat kısıtlamasına artan vaka sayısını bahane ederek dâhil eden kurum amirliği sadece ramazan ayı için en azından bakkallarımızı saat kısıtlamasından muaf tutalım. İsteğimize karşı genelgenin dışında hareket edemeyiz cevabını her defasında bizlere bildirmekte sıkılmadan aynı hassasiyeti genelgeye göre kapalı olan akaryakıt istasyonu büfe ve market kısımlarına neden göstermez. Buralarda açık işletme bulamayan ve yoğunluğa sebep olanlar bu vakaları arttırmıyor mu” dedi.

AYVAZOĞLU’NUN ÇAĞRISI

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan alçak saldırı sonucu şehit olan 2 kahraman askerimize Rabbimden rahmet; geride bıraktıkların ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin” dileğinde bulundu. Ayvazoğlu, “Ramazan ayında 8 milyon insana 225 milyon₺ karşılığı yardım ulaştırma hedefi ile Türk Kızılay’ın başlattığı ‘Ramazan, Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal olsun’ kampanyasına milletimizi destek olmaya davet ediyorum” çağrısı yaptı.

GEDİKLİ’DEN AÇIKLAMA

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gedikli, mesajında, "Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir. Millî birlik ve beraberliğimizin korunması, kamu düzeninin sağlanması gibi son derece zor bir görevi yerine getiren, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur ve büyük bir özveriyle çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi, dün şehit olan hemşehrimiz Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep'i, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan 2 kahraman askerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

YARDIMCI YOĞUN BAKIMDA

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve WRF Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı, Rize'nin Ardeşen ilçesindeki konutunda aniden rahatsızlandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Yardımcı, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yardımcı'nın yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Biz de Karadeniz gazetesi olarak Yardımcı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

GÖKTAŞ’IN ÜZÜNTÜSÜ

AK Parti’nin önemli isimlerinden Sultan Göktaş, “AK Parti’nin kuruluşunda, tanıdığım, gerçekten birbirimizi yürekten sevdiğimizi inandığım Abdurrahman Aydoğdu abimizin vefat haberi ile sarsıldım. Daha iki ay olmadı, bir akşam üzere aradı beni, güzel muhabbet ettik. Bu güzel insanı ve diğer kurucu il yönetim kurulu üyelerini tanımama vesile olan kurucu il başkanı İbrahim Keskin'e teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti’nin kurucuları, partinin hafızaları bellekleri gibidir. Kuruculardan rahmetli olanlara Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Sağ olan tüm il, ilçe, mahalle köy temsilcilerine sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap