SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2021

08 Eylül 2021 Çarşamba - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2021





VE ATAMA YAPILDI

Avni Adanur’un Yomra AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifasının ardından boşalan koltuğa beklenen atama gecikmeli de olsa gerçekleşti… Uzun süredir kulislerde konuşulan isimlerden biri olan, ilçenin sevilen iş adamı Abdulkadir Özdemir, AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı’na atandı. 15 gün içerisinde yönetimini oluşturması beklenen Özdemir, görev almasının ardından kolları sıvadı… AK Parti’de önemli bir yere sahip olan Yomra’ya Özdemir’in atanmasında en büyük rolü İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun oynadığı ve Özdemir’e çok güvendiği öğrenildi.

ÖZDEMİR’İN DOSTLARI VE SİYASET ANLAYIŞI

AK Parti’nin Yomra ilçe Başkanı Abdulkadir Özdemir’i biraz tanıyalım… Öncelikle uzun yıllar Milliyetçi Hareket Parti’sine gönül verdiğini söyleyebiliriz. İş hayatı nedeniyle siyasetten bir adım geride dursa da ismi her zaman yönetim listelerinde konuşulan isimlerden biriydi… Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a da yakın dostluğuyla bilinen Özdemir, aynı zamanda İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül’ün de arkadaşı… Fakat bu dostluklar Özdemir’in AK Parti için vereceği mücadeleye ket vurmaz… Neden mi? Çünkü uzun yıllar aynı masada yemek yiyen, Yomra için dertleşen bu üç arkadaş siyasi anlamda hiçbir zaman aynı çatı altında buluşmadı. Siyaseten yollar ayrı, ancak onlar için tek hedef Yomra’nın gelişimi ve dönüşümüydü… Bu noktada ilçe için ve parti için nokta atış bir atama diyebiliriz. Aynı zamanda ‘kavga’ siyasetinden hazzetmeyen, tabiri caizse ‘sakin güç’ olan Özdemir’in Yomra AK Parti’ye hareket getireceği yadsınamaz bir gerçek.

ERGAN NE DEDİ?

AK Parti’nin Yomra’daki önemli ismi hiç şüphesiz, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan’dır. Şu an siyasetin içerisinde yer almasa da partide sözü geçer. Özellikle Yomra’da büyük bir güce sahiptir. Bu noktada onun yapılan atamayla ilgili yorumu çok merak edildi… Bizde arayıp kendisine sorduk; “Özdemir atamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” Eyyüp Bey’in cevabı çok netti: AK Parti adına alınmış iyi bir karar… Bu ipi göğüsleyecek, ilçe siyasetine değer katacak bir arkadaşımız… Mutlu olduk, başarılar diliyoruz…”

MUMCU DURMAK YOK

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Ülkemizin ve şehrimizin gündemi ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduğumuz il yönetim kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel merkezimizle koordineli olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” paylaşımında bulundu.
Mumcu, Silivri Kaymakamlığına atanan Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan ve İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Yomra Kaymakamı Eyüp Özdemir'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ÜSTÜN’E BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Sürmeni Belediye Başkanı Rahmi Üstün annesi Fatma Üstün hayatını kaybetti. Başkan Üstün’e başsağlığı, annesi Fatma Üstün’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Fatma Üstün dün Sürmene Zarha Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap