SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 08.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 08.07.2020

08 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 08.07.2020





AĞIRALİOĞLU DİKKAT ÇEKİYOR

Ankara merkezli siyasette şu sıralar Yavuz Ağıralioğlu fırtınası esiyor. İYİ Parti Grup Başkanvekilliği ipini başarıyla göğüsledikten sonra parti sözcülüğüne getirilen ve Meral Akşener’in çok güvendiği isimlerin başında gelen aslen Trabzon Çaykaralı Ağıralioğlu, siyasetteki sivri çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gençliğinden bu yana siyasetin tam göbeğinde olan Ağıralioğlu artık siyaset aranasında sık sık karşılaşacağımız trendi yükselen bir isim haline geldi. Bizde Trabzonlu olması hasebiyle kendisini yakından takip etmeye devam edeceğiz.

İYİ PARTİ DEMİŞKEN...

İYİ Parti’yle başladık, yine İYİ Parti ile devam edelim. Meclis’te Hüseyin Örs fırtınasını göz ardı etmek olmaz tabi ki. İl il değil, ilçe ilçe sorunları dile getiren en ince ayrıntısına kadar sorunu didikleyip vatandaşlar için çözüm arayan bir milletvekili. Trabzon için, bölge için bir şans. Ayrıca, Trabzon Milletvekili olması diğer bölge illerinin sorunlarını dile getirmesine de engel değil. Bir sorun kendisine iletildiğinde kayıtsız kalmıyor, sorumluluğunu biliyor.

MASKE TARTIŞMALARI

İçişleri Bakanlığı tarafından getirilen maske takma zorunluluğuna uymayanların, toplu taşımalarda özellikle şoförlere zorluk çıkardıklarını duyduk. Gazetemizi arayan bir okurumuz, “Bazen yaşanan tartışmaların kavgaya noktasına kadar geldiğini görüyoruz. Bu sebeple maske takma konusunda tüm vatandaşları sağ duyulu olmalı. Hem kendi sağlımız, hem de karşımızdaki insanın sağlığı için maskemizi takalım. Bu durumu tartışma ve kavga boyutlarına taşımayalım sağ duyulu olalım” dedi. Okurumuzun söylediklerinin tamamına katılmakla birlikte; bizde kullanılan maskelerin yere atılmaması konusunda daha dikkatli olunması gerektiğinin de altını çiziyoruz.

FİSKOBİRLİK VE ÜNİVERSİTE GERİLDİ

Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can’ın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalara Fiskobirlik’ten açıklama geldi. Kısa adı FİSKOBİRLİK olan S.S. Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Giresun Üniversitesi Rektörü sayın Yılmaz Can’ın sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu basın açıklamasının içeriğinde belirttiği bazı noktaları üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız. Giresun Üniversitesi ile içerisinde bulunduğumuz durum yatırım noktasında da kurumumuzu zor durumda bırakmaktadır. Mevcut Entegre tesisimizin geleceği hakkındaki belirsizlik, bu alanda ihtiyaç duyduğumuz yatırımları yapmamıza engel teşkil etmektedir. Fiskobirlik olarak mevcut belirsizliğin kurumumuzun menfaatleri korunarak çözülmesi taraftarı olduğumuzu, tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap