SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 08.03.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 08.03.2024

08 Mart 2024 Cuma - 08:31




Olaylar ve Yaşananlar | 08.03.2024





BELEDİYELERİN NE KADAR BORCU VAR?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Av.Ahmet Metin Genç bugün Ramada Plaza Otel’de saat 14.00’te proje lansman toplantısı yapacak. Genç’in bugüne kadar açıklamadığı bazı önemli projelerin ayrıntılarına bu proje tanıtım toplantısında  yer vermesi bekleniyor .Ahmet başkan ın lansmanda yapacak oldugu proje acıklamasını bizler gibi bütün Trabzonlularda merakla bekliyor… tabaiki en çok merak edenlerde muhalif belediye başkan adayları ile birlikte muhalif partiler olacak.. konulara hakimiyeti ve konuları sunuşuylada her daim takdir edilen Genç yine aynı performansı gösterip kendisini izleyenlerin takdirini kazanabilecekmi?

SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ




İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Muhammet Erkan baba ocağı Vakfıkebir ziyaretinden oldukça mutlu oldu. Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Erkan’a her geçen gün destek artıyor. Trabzon’a İYİ geleceğiz  sloganı tutacak diyen Muhammet Erkan  seçimleri kazanacaklarını dile getirdi. Trabzonspor'un eski kaptanı ve  teknik direktörü ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Ünal Karaman’ın Trabzon ziyareti de hem belediye başkan adaylarına hem de teşkilatlara ciddi moral oldu. Kara Boğa lakaplı Ünal Karaman’ın Trabzon halkında gönlü yeri ayrıdır

KAYA’YA AYDINLIKEVLER MORALİ




CHP Trabzon  Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya mahalle ev ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor .Kaya’ya gittiği her yerde müthiş bir destek ve ilgi var. Ahmet Kaya dün de Aydınlıkevler  Mahallesindeydi. CHP Aydınlıkevler Mahallesi  seçim irtibat ofisinde partililerle ve vatandaşlarla  kahvaltı yapan Kaya daha sonra Aydınlıkevller Mahalle Muhtarı Oktay Turan’ı ziyaret ettikten sonra Pazar yeri ve esnafı gezerek vatandaşlarla buluştu. Ahmet Kaya’ya  Aydınlıkevler de  gördüğü destekle oldukça mutlu olurken on bin seçmene sahip mahallenin sorunlarını çözüm noktasında ise söz verdi

YENİDEN REFAH GELİYOR!

Yeniden Refah Partisi Trabzon’da gaza bastı. Of ve Şalpazarı ilçesinde seçimi almaya yakın Ortahisar dahil ilçelerde ise alacakları oylarla ses getireceklerini belirten  Yeniden Ferah Partisi Trabzon teşkilatları müthiş bir tempo ile seçim gezilerine ve ziyaretlere devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan  Malatya’da yaptığı konuşmada  "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz" sözleriyle isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ni eleştirmişti.




KARADENİZDE ŞİDDET VE SUÇ ORANI

Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleşen silahlı şiddet olaylarına bağlı olarak; can kaybı ve yaralanmalar artış gösterdi. Bireysel silahlanmadaki artış ve özellikle düğün, nişan, asker uğurlaması gibi özel günlerde kutlama amaçlı silah kullanılması adli vakaları da beraberinde getirdi. Umut Vakfı tarafından paylaşılan ‘Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’ raporuna göre, 2023 yılında ülke genelinde 3 bin 773 silahlı şiddet olayı medyada yer buldu. Basına yansıyan bu olaylarda 2 bin 318 kişi öldü, 3 bin 820 kişi de yaralandı. Yaşanan silahlı şiddet olaylarının 3 bin 212’sinde ateşli silahlar, 561’inde ise kesici aletler kullanıldı.




TRABZON ESKİŞEHİR OLUR MU?

Kafkas Üniversitesi'nden Prof. Dr. Cevdet Bozkuş, bir belediye başkanında olması gereken özellikleri sıralayarak yalnızca belediye başkanı değil başarılı bir siyasetçi olmadaki koşulların neler olması gerektiğini açıkladı. Seçilen bir belediye başkanının da ilk olarak nereye gitmesi gerektiği konusunda dikkat çeken bir tavsiyede bulunan Bozkuş şu ifadeleri kullandı: Bir belediye başkanı o yerleşim merkezinin en önemli yöneticisidir. Çünkü vatandaş ona güvenmiş ve onu seçmiştir. Seçimle gelmiştir. O da o güvene layık olmalıdır. Bu güven için bir Belediye Başkanı;-Onurlu, ahlaklı ve dürüst olmalı-Hizmeti esas almalı-Şehrin sorunlarını çözmeli-Şehri modern kent yapmalı ve en önemlisi-Eskişehir’i gidip görmeli. Cevdet hocamızın dediği Eskişehir orta Anadolu da modern bir kent olmuş. Bu eserin sahibi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen. Evet son 25 yılın siyasetinde örnek bir belediye başkanı. İkincisi yok.
 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap