SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 07.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 07.09.2021

07 Eylül 2021 Salı - 08:25




Olaylar ve Yaşananlar | 07.09.2021





KILIÇDAROĞLU RİZE’YE GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize’ye geliyor. Kılıçdaroğlu, 23 Eylül’de 1 günlük programı kapsamında Rize’ye gelerek sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehrin kanaat önderleri, muhalefet partilerinin il başkanlarıyla bir araya gelerek başta çay sektörü olmak üzere şehrin sorunlarını masaya yatıracak. Ardından esnafı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Muradiye’de afetzedelerle görüşecek. Kılıçdaroğlu, son olarak genç iş insanları Z kuşağı ile temsilcileri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirecek.

AYKAN’IN MESAJI AK PARTİ’YE Mİ?

Trabzon’da hiç şüphesiz, AK Parti’nin en önemli isimlerinden biri Asım Aykan’dır. Recep Tayyip Erdoğan’ın sıkı yol arkadaşı, partinin yılmaz savunucudur… Kendisi sosyal medya hesabını da etkili kullanır… Muhalefeti eleştirdiği kadar, kendi cenahından olanlara uyarılarını gerektiğinde bu mecradan yapar. Dün yaptığı gibi… Asım Aykan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “sandık, seçim” mesajı gönderdi. Adeta “Seçimden nasıl zaferle çıkılır?” sorusunun cevabını verdi. Aykan, “Siyaset sokaktır, sokağı görmeyenler sandıkta uyanır” dedi. Aykan’ın bu sözleri, muhalefetten ziyade iktidar partisini yönetenlere gibiydi… Nitekim, Aykan’ı takip edenlerde bunu anladı. Paylaşımın altında bu uyarıyı destekler nitelikte de yorumlar yağdı… Bakalım Aykan’ın mesajı yerine ulaştı mı? Bekleyip göreceğiz.

SARIALİOĞLU’NUN UYARISI

Trabzon Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye çalışanlarına yönelik aşı uyarısında bulundu. Covid-19 tehlikesinin henüz geçmediğini söyleyen Başkan Sarıalioğlu, "Covid-19'dan dolayı ben birçok yakınımı kaybettim. Sizlerin arasında da yakınlarını kaybetmiş olanlar vardır. Virüs gençlerde de görülmeye başladı. Sağlık Bakanımız her gün açıklama yapıyor. Sağlık çalışanlarımız canla başla çalışıyor. Yeter ki bu illetten kurtulalım diye. Bizim de üstümüze düşeni yapmamız lazım. Aşılarımızı tam olalım. Şu an aşı olmayanlar daha fazla etkileniyor. Aşı olanlar daha hafif atlatıyor. Yarından tezi yok aşılarımızı tam olalım. Ben 4. aşımızı oldum. Sağlık Bakanımız ne diyorsa onu yapacağız. Aşınızı olun, sağlıklı olun. İstirham ediyorum, bu konuda daha fazla duyarlı olalım" dedi.

GAZETECİ TUZCU YASA BOĞDU

Rize basınının duayen gazetecilerinden yazar Necati Bayram Tuzcu (63), tedavi gördüğü Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci'nin de eniştesi olan Tuzcu’nun cenazesi dün öğle namazına müteakiben Rize Merkez Sahil Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İslampaşa Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Karadeniz gazetesi olarak Tuzcu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’ye başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

TARİHE GEÇİYORSUNUZ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent genelinde devam eden İBB’nin metro şantiyelerinde görevli amir ve şefleriyle bir araya geldi. Kentin en önemli ihtiyacını gidermek için geceli gündüzlü çalışan mesai arkadaşlarına seslenen İmamoğlu, “Bir yönüyle de dünyada bu kadar aynı anda metro üretilen bir kentin sürecini yürüten insanlar olarak bence kesinlikle tarihe geçiyorsunuz” dedi. Ümraniye Osmangazi Korusu içerisinde bulunan Çekmeköy-Sancaktep-Sultanbeyli metro idari şantiyesindeki programda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, İBB Raylı Sistem Dairesi Başkanı Pelin Alpkökin de hazır bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap