SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 07.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 07.05.2019

07 Mayıs 2019 Salı - 09:56




Olaylar ve Yaşananlar | 07.05.2019





BAŞKAN BASA’YA ZİYARET

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Pazar Belediyesi’nde üçüncü dönemi olan Basa’yı makamında ziyaret eden Rize Esnaf Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy’a, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve diğer ilçe oda başkanları eşlik etti.
Ziyarette Pazar ilçesinin sorunları noktasında istişare edildi. Başkan Basa, makam odasında kendisi ile birlikte bir süre sohbet eden başkanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




VAKIFLAR YALINCAK’A

Trabzon’un Maraş caddesinde bulunan Vakıfbank Bölge Müdürlüğü yalıncak DSİ Bölge Müdürlüğü karşısına taşınıyormuş. Bunu duyan vatandaşlar, “Şükürler olsun TEB, Şekerbank ve Denizbank gibi Samsun a taşınmıyor” şeklinde söylemde bulundu.

CADDELER OTOPARK




Trabzon’un Değirmendere Mahallesi Anadolu Bulvarı gün boyu TIR ve Kamyon garajı olarak kullanılıyor işin kötüsü bu aymazlığa ve bu vurdumduymazlığı hiç kimse ses çıkartmıyor. Acaba bilinçlimi bu ses çıkarma yapılıyor diye vatandaş soruyor.

İYİ PARTİ MASADA




İYİ Parti Genel Merkezi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde son derece başarısız olan İl teşkilatlarını Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu başkanlığında kurulan heyet masaya yatırmış. Aralarında Trabzon il teşkilatının bulunduğu bazı teşkilatlar görevden alınması İçin seçimler boyunca teşkilat ile birlikte çalışmayan yönetim kurulu üyelerini uzaklaştırılması İçin yeniden yapılanma planlandığı iddia edildi.

BÜYÜKAYDIN GERİ Mİ DÖNÜYOR

AK Parti Trabzon merkez ilçe eski başkanı Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor yönetiminde görev aldıktan sonra siyasetten uzak durdu. Yılmaz Büyükaydın’ın parti tabanından gelen ağır baskı üzerinde yeniden siyasete döneceği ileri sürüldü.




BÜYÜKŞEHİR İHALE

Trabzon Büyük Şehir Belediyesi’nin daimi eleman sayısı şirketler ile birlikte 3000 kişi imiş her ay bu 3000 kişiye maaş ödemesi yapan büyük şehir belediyesi bir çok işi ise ihale ile başka şirketlere yaptırıyormuş .




HAYVAN ÖLÜMLERİ

Ülkemizde ve dünyada hayvanlara karşı yapılan olumsuzluklar her zaman tepki görmüştür. Bunun son örneğide Artvin’de yaşandı bir gün arayla meydana gelen tilki ölümleri üzerine inceleme başlatıldı. Artvin’de Avukatlık yapan Alper Ketenci, “Yaptığım inceleme sonrası tilkilerde boğuşma yada kaza belirtilerine rastlamadım. Zehirleneme olabilir” dedi.

KİBAR'A HAYIRLI OLSUN

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, beraberinde MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Belediye Meclisi üyeleri ve partililerle Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kibar, “Birlikteliğimizi bozmak isteyenler var. Sayın Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta sonu bunun net mesajlarını verdi. Çünkü bu birliktelik devam ettiği sürece Türkiye her geçen gün daha güçlü olacak" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap