SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 06.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 06.09.2021

06 Eylül 2021 Pazartesi - 08:30




Olaylar ve Yaşananlar | 06.09.2021





“İÇ VE DIŞ MİHRAKLAR…”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, 4 Eylül 1919 tarihinde gerçekleştirilen Sivas Kongresi’nin 102’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Ağıralioğlu, mesajında, “Mücadele devam edecek” ifadesine yer verirken şöyle konuştu: “4 Eylül 1919'da aldığımız ‘Vatan bölünmez, manda ve himaye kabul edilemez!’ kararımızı herhangi bir veçheden açık veyahut gizli tekzip etmek isteyen tüm iç ve dış mihrakların, 102 yıl sonra yine mukavemetle karşısında olduğumuzu/olacağımızı tekraren ifade ediyoruz.”

ÖMER DAYI’NIN TEPKİSİ

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ömer Dayı, TV’lerde yayımlanan tartışma programlarına tepki gösterdi. Dayı, “Televizyon ekranlarının tartışma program konuları her daim farklı iken konuşmacı olarak katılanlar aynı kişiler. Bu kişiler ne kadar zeki, bilgili, kültürlü, akıllı, ilim irfan sahibi olsalar gerek… Siyasetten tutunda, ekonomi, sağlık, eğitim, dış politika, iç politika, dini konulara varıncaya dek her konuda uzmanlar.  Hele bir Nagehan Alçı var ki bilmediği hiç bir şey yok” dedi. Dayı’nın tepkisine sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı yağdı.

“AK PARTİLİLER BİZİ DİNLESİN YETER”

Ömer Dayı demişten, Ortahisar Belediyesi’nin hareketli ismi; CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan bahsetmemek olmaz… O da Trabzon Millet Bahçesi’nin açılıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Bakın Zorlu mesajında neler söyledi: “Çarşamba günü Millet Parkı'nı açın dedik. Perşembe günü ‘Bizim şehirle ilgimiz olmadığını henüz kamulaştırma’ işleri olduğunu söylediler. Cuma günü bakan hemen Millet Parkı'nı açın dedi ve cumartesi günü etrafını açıyorlar… Bunlar emir almadan kendi iradeleriyle hiçbir şey yapamazlar. Niye beklediniz 4 aydır? Yaz bitti. AKP’li idareci ve yöneticiler, bizi dinleyin yeter!”

ERDOĞAN’IN ARDINDAN…

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı. Avcı, “Cumhurbaşkanımızı ilimizde misafir ederek pek çok yatırımın açılışını gerçekleştirdik. Belediye blokları kentsel dönüşüm projesi temel atma törenini Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve Belediye Başkanımız Rahmi Metin’le birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza canlı bağlantıyla gerçekleştirdik. Bu dev eserlerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZABITALARI UNTUMADI

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Zabıtalarla tek tek selamlaşarak sohbet eden Başkan Elçin, Artvin’in daha huzurlu, sağlıklı ve daha düzenli olması için mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışan zabıtaların, 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyarette Başkan Elçin’e Belediye Meclis Üyesi Kazım Keskin eşlik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap