SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 06.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 06.06.2019

06 Temmuz 2019 Cumartesi - 10:56




Olaylar ve Yaşananlar | 06.06.2019





 GÜLYALI'DA EVLENMEK ÜCRETSİZ

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den bir ilk! Tepe, ekonominin insanımızın belini büktüğü bu dönemde evlenen çiftlere katkı sunmak için önemli bir adım attı. Başkan Tepe evlenin çiftlerden alınan nikah ücretlerini kaldırdı. Vatandaşlar, Başkan Tepe’ye teşekkür ederken diğer belediyelerin de aynı yönde adım atması bekleniyor.

RİZELİ VALİLER BULUŞTU




Bayburt'un Rizeli Valisi Ali Hamza Pehlivan, Antalya'nın Rizeli Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Çeşitli programlara katılmak üzere Antalya’da bulunan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu, Rize’nin Hemşin ilçesinde 1984-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Salim Fırat ile birlikte ziyaret etti. Vali Pehlivan, Antalya Valiliğine gelişinde Vali Karaloğlu tarafından karşılandı. Ziyareti anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Pehlivan, daha sonra Karaloğlu’nun makamına geçti. Pehlivan, çeşitli konularda gerçekleştirilen sohbetin ardından Vali Karaloğlu’na yakın ilgilerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Karaloğlu da Pehlivan ve Fırat’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

AYAR’DAN BASA’YA ZİYARET




AK Parti Rize eski milletvekili Hikmet Ayar ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Av. Harun Mertoğlu Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Basa, başkanlık makamında İlçe Başkanı Adem Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ve Belediye Meclis Üyesi İlhami Günaydın ile birlikte Ayar ve Mertoğlu ile bir süre sohbet etti. Üçüncü kez Pazar belediye başkanı seçilen Ahmet Basa’yı makamında tebrik eden Ayar ve Mertoğlu’na Başkan Basa, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İYİ SEYİRLER KARAYOLLARI!

Karadeniz Sahil Yolu'nda gün geçmiyor ki trafik kazası olmasın. Trabzon’un Söğütlü geçişinde trafik kazası rekoru kırılıyor. Birçok vatandaşın hayatını kaybettiği kazaları Karayolları yetkilileri izlemekle yetiniyor. Vatandaşlar, “Kazaların önlenmesi adına bugüne kadar Karayolları gerekli adımları atmadı. Can kayıplarının vebali ilgili ve yetkililerindir. Onlar seyretmeye devam etsinler, elbet hesap günü gelir” dediler.




TATIŞMALI KARAR

Ordu Üniversitesi’nde ikinci öğretim programlarını kaldırmaya yönelik karar alındı. Kararın, Ordu'nun ekonomik ve sosyal hayatı ile üniversitenin gelişimine de büyük darbe vuracağı dile getirildi. 3 bin öğrencinin öğrenimini sürdürdüğü programların kapatılmasından ise en çok ilde yaşayan ve ikinci öğretim programlarından yararlanan Orduluların etkileneceği bildirildi. OTSO Başkanı Servet Şahin, “Bu kararın tekrar gözden geçirilmesi gerekir. Yani hem okuyup hem de belli iş yerlerinde gündüzleri çalışan öğrenciler belki bu kararla ya eğitimlerine ara verecekler ya da işlerini bırakacaklar. Bu karar bizim ilimizin ve ülkemizin daha da eğitimli bir hale gelmesini engeller” dedi.




BELEDİYEDEN DESTEK

Giresun Keşap'ta yıkılan ilköğretim okulunun bahçe duvarı onarıldı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, konuyla ilgili olarak "Karabekir Mahallesi Çukur köy mevkiinde bulunan eski okulumuzun çöken duvarını belediyemizin imkanları doğrultusunda yeniden yaptık. Yıkılan okul duvarı Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından onarıldı" dedi. Yörede yaşayan vatandaşlar ise, "Okulumuzun duvarının onarılmasında emeği geçen ilk önce Keşap Belediye Başkanımız Mehmet Emür'e ve sonra ekibine teşekkür ediyoruz" dediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap