SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 06.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 06.05.2019

06 Mayıs 2019 Pazartesi - 11:47




Olaylar ve Yaşananlar | 06.05.2019





YATIRIM ADASI

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 yıl önce söz verdiği sonrada ısrar ile takip ederek kanuni düzenlemesini gerçekleştirdiği yatırım adasını, bu bölgede yatırım yapmak isteyen iş adamlarımız merakla bekliyorlar İnşallah kısa zamanda temeli atılarak İnşaatı başlar” dedi.

LİSANSLI DEPOCULUK




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Ayhan Mazlum, “Özellikle fındık, patates ve soğan İçin lisanslı depoculuk şarttır. Bunlar merdiven altlarında, bodrumlarda saklanmaz çoğu çöpe gider kalanı da pahalı satmak ve pahalı yemek zorunda kalırız” uyarısında bulundu.

SAMSUN’A ŞALPAZARI DAMGASI




Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü olarak görev yapan Trabzon Şalpazarılı Süleyman Demirtaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü oldu. Son seçimde göreve gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şalpazarılı Mustafa Demir’in Özel Kalem Müdürü olan Demirtaş, “Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

DMO KAR EDİYOR

DMO Bölge Müdürü Enver Uzun, “Biz devletin sırtına yük değiliz kar eden bir kuruluşuz geçen yıl tüm giderlerimizi karşıladıktan sonra eski para ile 3 Trilyon 200 milyar kar ettik ve bütçeye İade ettik” dedi




HANTAL BÜROKRASİ

Ülkemizin yıllardır kanayan yarasıdır bürokrasideki işlemlerin gecikmesi. Bu anlamda İş adamı Cemil Yılmaz, “Bürokratlarımız maalesef iş adamlarının önünü tıkıyor 60 kişi çalıştırıyoruz. İhracat yapıyoruz hantal bürokrasiyi aşamayınca konkordato ilan etmek zorunda kalınıyor” şeklinde serzenişte bulundu.




ASELSAN ORTAKLIĞI

TTSO Meclis üyesi Fatih Mengüç , “Sivas Ticaret Sanayi odası ile ASELSAN yüzde 50-yüzde 50 ortak şirket kurdular 50 kişi çalışıyor ve gece dürbünü üretiyor, Konya Ticaret ve Sanayi Odası da bu yıl ASELSAN ile şirket kuracak, bizde onları örnek almalıyız” dedi.

300 DUVAR YIKILIYOR




Trabzon’da Ayasofya Müzesi restorasyon projesi kapsamında müzenin doğu tarafında bulunan 300 yıllık olduğu söylenen duvarın büyük bir kısmı yıkıldı, yerine yenisinin yapılacağı söylenirken, tarihin yok edildiği söylenmiyor.

PAZAR YERİ YAPILIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Pazar’ı ve altındaki dükkanların yıkılıp dere yatağının açılması İçin batı tarafında yeni bir kadınlar pazarı yapıyor. Pazarın önümüzdeki günlerde hizmete girmesi bekleniyor.

ARSLAN’I MAHKEMEYE VERMİŞ

İBB Başkanı seçilen Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’na sosyal medyadan saygısızca ifadelerle hakarette bulunan Trabzon Tabip Odası doktor Mahmut Arslan’ı kendisine ve eşine yazalı hakarette bulunduğu gerekçesi ile Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet ettiği söyleniyor.

ÖZCAN’DAN HATIRLATMA

ANAP Trabzon il eski Başkan ı Nazım Özcan, “1994 yerel seçimlerinde İstanbul Fatih Belediyesini RP adayı Mehmet Ali Şahin kazandı YSK 3 ay sonra seçimi iptal etti ve biz aday değişip Sadettin Tantan’ı aday yaptık. Milletvekillerimiz Eyüp Aşık ve Ali Kemal Başaran seçim koordinasyon merkezinin başına koyan Genel Başkan Mesut Yılmaz seçimleri almayı başardı ancak vatandaşın gözünde bittik 5 yıl sonunda eridik, gittik” sözleri adeta mesaj niteliğinde.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap