SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 05.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 05.07.2020

05 Temmuz 2020 Pazar - 11:09




Olaylar ve Yaşananlar | 05.07.2020





İKİZDERE’DE TEPKİ VAR

Rize’nin İkizdere ilçesinde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün projesi olan ‘Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 2 yıldan beri çalışmaların durması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Geçen ay 5 Haziran’da yeniden ihale edilmesine rağmen inşaat alanında çalışmaların başlamaması, vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden oluyor. Milletvekili seçimi öncesi 2018’in mayıs ayında temeli atıldıktan sonra inşaat alanında herhangi bir çalışma yapılmamıştı. İlçe sakinleri bir an önce çalışmaların hızlandırılarak kapalı spor salonunun bitirilmesini talep ediyor.

İBAR’IN ACI GÜNÜ




Rize İl Genel Meclisi’nin AK Partili Kalkandere Meclis Üyesi Hasan İbar’ın acı günü. İbar’ın ablası Fatma Gör hayatını kaybetti. Evli ve 5 çocuk annesi merhume Gör’ün cenazesi, dün ikindi namazına müteakiben Rize Merkez Kendirli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. Karadeniz gazetesi olarak merhume Fatma Gör’e Allah’tan rahmet, Hasan İbar ve kederli ailesine de başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

GİRESUN’UN ENCÜMEN VE KOMİSYONLARI




Giresun Belediye Meclisi, üç aylık aranın ardından Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yeniden toplanarak temmuz ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Şenlikoğlu, en son 3 ay evvel meclis toplantısı yapıldığına dikkat çekerek, “Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreç geçirdik. Ülkemize ve şehrimize geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda koronavirüsten tamamen kurtuluruz” dedi.

İŞTE YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ

Daha sonra ise gündem maddelerinin görüşülmesine geçilerek, görev süreleri sona eren encümen üyeleri ile ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı ve yeni görevler şu isimlerden oluştu:



Encümen Üyeleri: Berrin Aydın, Adil Erol ve Serdar Demirkan.
İmar Komisyonu: Mete Bahadır Yılmaz, Emrah Altıyaprak, Nuri Karaman, Ahmet Raif Yusufağaoğlu ve Nermin Yılmaz.
Plan ve Bütçe Komisyonu: Fahri Uzun, Adil Erol, Hamdi Önde, Erdinç Hıdımoğlu ve Fuat Köse.
Cadde ve Sokak İsmi Komisyonu: İbrahim Tuğrul Unat, Bahattin Kurt, Mahmut Kılıç, Ferit Özkan ve Fatma Demiroğlu.
Trafik Komisyonu: Aydın Karakuz, İsa Karaca, Gökhan Bozalioğlu ve Hayrettin Çıtlak, Şükrü Ertürk.



Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu: Bahattin Kurt, Berrin Aydın, Dursun Öztürk, İsmail Öveç ve Arife Yanıkömeroğlu.

ENGİNYURT MAHKEMEYE VERİLİYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Ordu Milletvekili Cemal Engiyurt’tan şikayetçi oluyor. Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerde,MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un, Sivas-Madımak olaylarının sorumlusu olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu işaret ettiğini ve “Madımak katili” ifadesini kullandığını söyledi.



Genel Başkan Karamollaoğlu’nun avukatlarının Enginyurt hakkında yasal süreç başlattığını söyleyen Temiz, “Sivas olaylarının meydana geldiği gün iktidarda bulunan DYP-SHP hükümetinin destekçisi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Partisinin destek verdiği iktidarın suçunu örtmek için sayın genel başkanımıza saldırıyor olması, bu zatın içine düştüğü çukuru göstermeye yeterlidir. Söz konusu haber genel merkez hukuk müşavirliğine iletilmiş olup, sayın genel başkanımızın avukatları tarafından, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında yasal süreç başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap