SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 05.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 05.05.2019

05 Mayıs 2019 Pazar - 09:40




Olaylar ve Yaşananlar | 05.05.2019





DORUK'TAN TEPKİ

İnşaat Mühendisleri Odası Gümüşhane İl Temsilcisi Onur Doruk, yeni Devlet Hastanesi binası arkasında başlatılan hafriyat çalışmasından çıkarılan malzemenin, hemen yanı başındaki mesire alanında depolanmasına tepki gösterdi. Doruk,“Özel olarak korunması gereken bu alana bu şekilde vahşi dolgu yapılmasına bir an önce son verilmelidir” ifadelerini kullandı.

MALİYETİ KATLADI




Rize’nin İyidere ilçesinde yapımı tamamlanan Çaykur’un paketleme fabrikasının ihale bedelinin 7 katına mal olduğu söyleniyor. 81 milyon lira en düşük ihale bedeline rağmen 97 milyon lira teklif veren firma ile şartnamesi imzalanan fabrikanın 700 milyon liraya mal olduğu iddia ediliyor. 10 ayda tamamlanacağı söylenen fabrika, 4 yılda tamamlanmış. İlk deneme ürünü çalışmalarının da beklentilerin altında kaldığı ileri sürüldü.

GİRESUN’DA BORÇ TARTIŞMASI




Giresun Belediye Meclisi’nde CHP Grup Başkanvekili İsmail Öveç ile Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu arasında kısa süreli borç tartışması yaşandı. Şenlikoğlu, CHP’li üyeye açıklamasını basın toplantısı düzenleyip yapmasını önerdi. Bu arada Su Katı Atık Birliği’ne meclis üyeleri olarak Mete Bahadır Yılmaz, Emrah Altıyaprak, Salih Özdemir, İsa Karaca, Serdar Demirkan, Nuri Karaman, Dursun Öztürk, Gökhan Bozalioğlu, Kent Konseyi üyeliklerine ise; Osman Öden, Adil Erol, Fahri Uzun, Salih Özdemir, Emrah Altıyaprak, Serdar Demirkan, Mahmut Kılıç, Gökhan Bozalioğlu ve Hamdi Önde seçildiler.

İYİ PARTİ’YE GERİ DÖNDÜLER

Yerel seçimler öncesinde partilerinden istifa edip CHP listesinden Giresun Belediye Meclisi’ne seçilen Harun Cici ile Hanife Yanıkömer, İYİ Parti’ye geri döndüler. 2 üyenin istifa etmesiyle birlikte CHP’nin belediye meclisindeki sandalye sayısı da 14’ten 12’ye düştü.




ANKARA’YA BAYBURT ÇIKARMASI

Belediye başkanlığına seçildikten sonra hummalı bir çalışma temposuna başlayan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve partilileri Ankara çıkarması yaptı. Pekmezci, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Ötünç, Bayburt Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bayburt İl Genel Meclis Üyeleri, MHP ilçe ve belde başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Balgat’taki Genel Merkez binasında ziyaret etti. Pekmezci ve arkadaşlarının bir başka durağı ise Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği oldu. Başkan Pekmezci ziyarette Dernek Başkanı Adnan Bayram’dan bilgiler aldı. Dernek Başkanı Adnan Bayram da Başkan Pekmezci ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.




ENGELLİLER MECLİSİ

Türkiye Engelliler Meclisi’ne Doğru Projesi Koordinatörü Turhan İçli, Türkiye Engelliler Meclisi kurulması çalışmaları kapsamında yapılacak toplantı ile Ordu Engelliler Meclisi’nin kurulacağını açıkladı.  

YIĞCI YAŞAMINI YİTİRDİ




Rizeli bürokrat Deniz İşletmeleri Genel Müdürü Mehmet Ali Yığcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yakalandığı hastalık nedeniyle önce böbreğinden olan Yığcı 2 hafta önce sağlığının kötü gitmesi nedeniyle İstanbul GATA’da tedavi altına alındı. Yığcı burada yaşamını yitirdi. Yığcı’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap