SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 04.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 04.07.2019

04 Temmuz 2019 Perşembe - 09:14




Olaylar ve Yaşananlar | 04.07.2019





RİZELİ GENEL MÜDÜR İSTİFA ETTİ

Son 4 yıldır İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Rizeli Kasım Kutlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kutlu veda mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a ve diğer belediye başkanlarına saygılarımı sunuyorum. Demokrasinin  gelişimine olgunluğuna katkıda bulunmak için Başkanlık Sisteminin ruhuna uygun bir profesyonellikle görevimden ayrılıyorum”

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS AÇILDI




Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programına ikinci kez başvuru alınacak. Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, yoğun talep üzerine ikinci kez Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programı açılacağını belirterek, açılacak program dolayısıyla ön başvuruların 4-18 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacağını kaydetti. Zaimoğlu, ön başvuruda bulunmak isteyen adayların 0543 584 20 43 numaralı telefondan iletişime geçmeleri gerektiğini söyledi.

ESKİ VEKİL HAYATINI KAYBETTİ




Trabzon eski Millet Vekili Hasan Güven Hayatını Kaybetti.

Trabzon’un Araklı Kaymaklı mahallesinin sakinlerinden TBMM Trabzon eski milletvekili ve senatörlerinden Hasan Güven hayatını kaybetti. Hasan Güven Cumhuriyet Halk Partisi millet Vekili olarak 1975.1980 yılları arasında Trabzon Millet Vekili olarak görev yapmıştı. Güven’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

SUNGURLU’NUN ZİYARETLERİ




Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı M. Oltan Sungurlu, Gümüşhane'de yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Sayın Sungurlu'nun ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz. Gümüşhane'de iz bırakan siyasetçilerimizin başında geliyor. Şehrimizin Abisidir .Hem Gümüşhane halkı adına hem kendi adıma kendisine teşekkür ediyorum" dedi.




Torul Belediye başkanı Evren Evrim Özdemir, "Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bu ile ve ilçelerine yaptıkları hizmetler her zaman milletin kalbinde. Bizi ziyaretleri için hem sahsım hem Torul halkı adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen," Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı M. Oltan Sungurlu ve beraberindeki heyet makamımızda bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. Başta bakanımız olmak üzere yanında teşrif eden heyete sahsım ve Kürtün halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

VOLKSWAGEN TUTKUNLARI BULUŞTU




Volkswagen’in tüm dünyada hala büyük ilgi gören efsanevi Bettle modeline gönül verenler, Ordu’da düzenlenen 15. Vosvos Şenliği’nde bir araya geldi. Ünye Çınarsuyu Kamp alanında toplanarak çadırlarını kurmaya başlayan vosvos tutkunları, 1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği etkinliklerle Ordu turizmine katkı sunacak. Etkinlik 7 Temmuz Pazar günü ise veda öncesi toplu kahvaltı yapılacak. Dönüşe geçmek isteyenler memleketlerine uğurlanırken, kalmak isteyenler için Gerce Şelalesi’ne gezi düzenlenecek
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap